עזרה בבחירת בלנדר כותש קרח

shay5119

New member
עזרה בבחירת בלנדר כותש קרח

שבת שלום,
אני לא בטוח שהגעתי לפורום הנכון אך הנחתי שמכיני מנות אחרונות מכירים ויודעים מניסיון :)
אני מחפש לרכוש בלנדר בעיקר לפרישייקים וכמו כן חשוב לי אופציית כתישת קרח.
ידוע לי שהרבה מוצרים מפורסמים ככאלה הכותשים אך הם לא עושים ממש את העבודה ו/או מתקלקלים במהרה.
ראיתי בלנדר של TEFAL דגם BL520 (יכול להשיג אותו בכ-400 ש"ח)
היום ראיתי פרסום בעיתון של Philips HR2100 במחיר 240 ש"ח
אשמח לשמוע מה דעתכם על דגמים אלה? מכירים? ממליצים? המלצות לדגמים אחרים...
תודה והמשך סופ"ש נפלא!
 
סוג של נצל"ש אבל קשור...

קניתי בלנדר שכחתי של מי ,עוד לא יצא לי להשתמש בו.אבל ראיתי בהוראות שכשזה פועל אז יש להחזיק את המכסה כדי שהמכסה לא ישתחרר
זה הגיוני?
ומאנשים שמעתי שהבלנדר שלי נחשב סוג טוב
וקצת מוזר לי שבלנדר שנחשב סוג טוב אז צריך להחזיק לו את המכסה כל הזמן כשהוא פועל...לא מסתדר לי.
גם פעם הכנתי עם חברה שייק בבלנדר שלה והוא פעל ולא היה צריך להחזיק את המכסה, זתומרת כן יש בלנדרים שלא דורשים להיצמד למכסה בשעת עבודה שלהם
איך זה עם הבלנדרים שלכם? חובה לשים את הי על המכסה כשהם פועלים?
מחר כשאני אחזור לדירה שלי אני ארשום את סוג הבלנדר שיש לי ...
 

bali

New member
מנהל
בעקרון לא אמורים להחזיק את המכסה כל הזמן

למרות שליתר בטחון קורה שאני מחזיקה למרות שלא חייבת.
זה עניין של כמה אטומה הסגירה של המכסה לדפנות המיכל.
כשמרסקים משהו חם בבלנדר תמיד כדאי להחזיק את המכסה ולהיעזר במגבת מטבח בגלל החום, כי האדים החמים עלולים לגרום למכסה לעוף.

בבלנדר שלי אין צורך להחזיק את המכסה, ויש לי בלנדר של דלונגי מהסוג שכותש קרח ועם מנוע חזק.
 

bali

New member
מנהל
הוא נראה כמו בתמונה?

אם כן, הוא נראה ונקרא מקצועי וטוב.

זה עדיין לא משנה לגבי השאלה שלך, אבל קחי בחשבון שבחוברת יהיה כתוב להחזיק מכסה, ליתר בטחון, ואת יכולה לראות עד כמה המכסה סגור טוב וצמוד למיכל, ולקחת צ'אנס ולנסות להפעיל אותו בלי להחזיק את המכסה. במקרה הגרוע המכסה יצא מהמקום ומה שבפנים ישפריץ החוצה, אבל אם המיכל לא מלא מאד והבלנדר לא על המהירות המקסימלית זה לא יהיה נורא גם אם זה יקרה.

אם המכסה לא נראה שהוא ממש סגור חזק, לא הייתי לוקחת צ'אנס.
 
כן ,זה הבלנדר

תודה על תשובתך.
נקווה שזה נכתב בהוראות לצורך כסת"ח.. כדי שלא יבואו אליהם בטענות
ומקווה שאם אפעל בדרך שציינת,בלי מהירות גבוהה ובלי שזה מלא עד אפס מקום אז אני אוכל לא להחזיק את המכסה, ולא יקרה כלום.
נראה..
 

bali

New member
מנהל
תשובות והכוונה

אני לא מכירה את הדגמים האלה אבל הנה כמה דברים חיוניים בבלנדרים שמיועדים לכתישת קרח והכנת שייקים

מיכל זכוכית
הספק כוח גבוה של כמה מאות ואטים
מיכל גדול של 2 ליטר בערך

חברה שלי קנתה בהום סנטר בלנדר של קנווד עם הברז מקדימה ב 200 ש"ח בערך ומכינה שייקים לתפארת מדינת ישראל עם פירות שהיא חותכת ומקפיאה לפני ההכנה, ומאד מרוצה ממנו. הוא נקרא SMOOTHIE JUNIOR ויש בסדרה עוד דגמים. נראה לי שהנפח של הג'וניר לא גדול, 2 כוסות יפות בערך. מניחה שיש דגמים בנפח גדול יותר.

לי יש בלנדר מקצועי של דלונגי שאני מאד מרוצה ממנו, אבל הוא יותר יקר.

מקווה שיש חבר'ה שמכירים את הדגמים שציינת.
 
למעלה