עזרה בבחירת דירה בראשון לציון - מחיר למשתכן
שלום לכולם,
יש לי את האפשרות לבחור דירה במגדל בן 23 קומות בראשל"ץ.
אני ואשתי לא בטוחים שנגור בראשון לציון בטווח של עוד כמה שנים מהיום (עד שהבניין יהיה מוכן).
היום אנחנו תושבי עיר אחרת שקרובה.. ולא חשבנו לגור ברשאל"ץ מעולם...
ההתלבטות...
המגדל יכלול מעל 90 דירות, הקומות הרלוונטיות שכדאי לנו לבחור הן בין 8-18 - מאחר ושם יש 5 דירות בקומה ולא 6 כמו בתחתונות.
דירות ה-5 חדרים בגדלים של 135 מ' וה-4 חדרים בגדלים של 109 מ'.
המחיר ל-5 חדרים: 1.6 (כולל חניה, מחסן ומרפסת)
המחיר ל-4 חדרים: 1.35 (כולל חניה, מחסן ומרפסת)
אנחנו משתכרים סביב ה-20 נטו
וההון עצמי שלנו סביב ה-500 אלף (כאשר נוכל לקבל הלוואה של 150 אלף ללא ריבית מהמשפחה)
בהינתן כל הנתונים הללו, האם כדאי לנו ללכת להשקעה על ה-5 חדרים או על ה-4 חדרים (שתיהיה גם אופציונלית למגורים עתידיים)
אני יודע שזה די הימור, אבל יש כאן כל מיני משתנים (אולי החסרתי במשהו חשוב) שכדאי לקחת בחשבון לפני קבלת ההחלטה..
תודה לכל העוזרים!!!
שלום לכולם,
יש לי את האפשרות לבחור דירה במגדל בן 23 קומות בראשל"ץ.
אני ואשתי לא בטוחים שנגור בראשון לציון בטווח של עוד כמה שנים מהיום (עד שהבניין יהיה מוכן).
היום אנחנו תושבי עיר אחרת שקרובה.. ולא חשבנו לגור ברשאל"ץ מעולם...
ההתלבטות...
המגדל יכלול מעל 90 דירות, הקומות הרלוונטיות שכדאי לנו לבחור הן בין 8-18 - מאחר ושם יש 5 דירות בקומה ולא 6 כמו בתחתונות.
דירות ה-5 חדרים בגדלים של 135 מ' וה-4 חדרים בגדלים של 109 מ'.
המחיר ל-5 חדרים: 1.6 (כולל חניה, מחסן ומרפסת)
המחיר ל-4 חדרים: 1.35 (כולל חניה, מחסן ומרפסת)
אנחנו משתכרים סביב ה-20 נטו
וההון עצמי שלנו סביב ה-500 אלף (כאשר נוכל לקבל הלוואה של 150 אלף ללא ריבית מהמשפחה)
בהינתן כל הנתונים הללו, האם כדאי לנו ללכת להשקעה על ה-5 חדרים או על ה-4 חדרים (שתיהיה גם אופציונלית למגורים עתידיים)
אני יודע שזה די הימור, אבל יש כאן כל מיני משתנים (אולי החסרתי במשהו חשוב) שכדאי לקחת בחשבון לפני קבלת ההחלטה..
תודה לכל העוזרים!!!