עזרה בבחירת טאבלט

L i n t u

New member
עזרה בבחירת טאבלט

היי, מקווה שהגעתי למקום הנכון

אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי - הוא לא כ"כ בקיא בטכנולוגיה אבל מאז שהוא גילה את הסמארטפון זה כן מעניין אותו. התקציב הוא בסביבות האלף ש"ח +-, הייתי רוצה למצוא לא משהו מתוחכם מדי (ולא של אפל), משהו בסיסי שהוא יוכל לגלוש באינטרנט, איכות מסך טובה ובעצם נראה לי שזהו. זה ישמש אותו בעיקר לאינטרנט, וואטסטפ וסקייפ. אני גרה באירופה ככה שמשהו שלא מיובא דווקא לארץ זו גם אפשרות.

BravoMan

Active member
גודל מסך?

ל-Whatsup יש בעיה, הם מתעקשים על משהו עם מספר טלפון שיכול לקבל SMS, ובעוד שנדמה לי שיש דרך להתחכם ולהתקין על טאבלט מבוסס Android, היא ממש לא פשוטה.

לכל השאר: אם רוצים מסך בסביבות 10 אינטש, MemoPad של Asus נותן תמורה מצוינת למחיר, ואם בכל זאת רוצים להשקיע קצת יותר ולקבל איכות מרבית, אז אחיו ה-"בוגר" Nexus 10.

לגודל 7 אינטש יש כאמור את Nexus 7 (ה-MemoPad 7 זול, אך בעל מעבד חלש מידי, ובמידה והאינטרסים על האבא שלך יגדלו לאחר שיקבל את המוצר, כמו שקרה עם סמארטפון, הוא לא ייתן מענה הולם).

וכמובן, את מוזמנת לשאול גם בפורום Android השכן:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2142

L i n t u

New member
תודה!

לא ידעתי את זה על הוואטסאפ, אמרו לי שטאבלט זה בדיוק כמו סמארטפון רק בלי טלפון.. מבאס.
בעיקרון, על מה אני אמורה להסתכל כשאני מחפשת טאבלט? אני פשוט לא מבינה בזה כלום

BravoMan

Active member
השאלה היא כרגיל מה הם הדרישות \ רצונות.

ראשית, צריך להחליט על הגודל הרצוי, כי גודל מסך הוא מאפיין הכי חשוב.

אחרי זה יש את עניין המעבד והזיכרון, שעל פניו פחות בולטים, אבל הם אלה שמבדילים זבל סיני זול ממוצרים איכותיים.

וכמובן שאם יש עוד דרישות, כמו למשל "אינטרנט בכל מקום", אז צריך לחפש דגמים שכוללים רכיב סלולרי, כלומר ניתן להכניס עליהם SIM (כמובן שזה יהיה לגלישה בלבד).

לגבי Whatsup: זה יישום שהיצרן בנה בכוונה כדי שיעבוד רק על טלפונים.
רוב היישומים שעובדים על סמארטפון יעבדו גם על טאבלט, למשל Skype, דפדפנים וכו'.

למעלה