ראיתי שבשופרסל און ליין מוכרים מזגני פיילוט 9700 BTU ב 999 ו 12500 ב 1199 , בקשר לאיכות איני יודע, אולי יוסי זיו יוכל להעריך, לדעתי כדאי יותר מזגן של 12500 מאחר שהתקרה גבוהה יחסית והוא צריך לחמם/לקרר נפח גדול יותר ומחיר ההתקנה דומה, אני מניח שבקניית מזגן ניתן לשלם גם בתשלומים כך שהפרש העלות מתחלק על כמה חדשיםמזגן עילי לחדר 5.5X4 בערך ותקרה גבוהה מהמקובל.
מותקן בחדר מזגן פמילי ישן שבקיץ האחרון לפעמים עבד ולפעמים סירב לעבוד. אני מתלבט אם להשקיע בלתקן אותו.
יש בבית מזגן תדיראן 1כ"ס שעובד היטב, אבל בחדר משמעותית קטן יותר.
תודה מראש
תודה רבה. מה זה אומר ? אתה יכול להמליץ על דגם מסוים ? לאיזה סדר גודל של הוצאה אני צריך להיערך ?צריך מזגן של כ מעל 15000 BTU מינימום.
אותו הדבר אפשר לומר גם על מזגנים של טורנדו עד כמה שזכור לי, לא? אז נוסיף גם אותם?מחיר זול יחסית לתדיראן ואלקטרה וגם אחריות ארוכה
כלל האצבע היה שכל 2500 BTU זה רבע כ"ס.קודם כל רק מידע חשוב, בינואר 24 לא נכנסים לארץ יותר מזגניי ON OFF אלא רק אינוורטר , הבעייה היא שמרבית המזגנים הנמכרים כאינוורטר אינם אינוורטר מלא אלא חצי אינוורטר, אין בהם חלקים יקרים שגורמים למזגן לעבוד בהרמוניה כפי שאמור להיות .
אם המזגן הישן מעל שנת יצור 2004 הוא בגז החדש ולא צריך להחליף צנרת או לשטוף אותה.
והכי חשוב, מזמן אין כבר סוסים באורווה, לא מודדים הספק בכ"ס אלא ב BTU או בקווט קרור.
במזגן הישן על דופן ימין יש מדבקה עם הנתונים לפעמים הם ב BTU ולפעמים בקווט מקסימום צלם ותעלה כאן, המזגנים של 9000-10000 BTU הם 1 כ"ס של פעם.
18000 BTU הם 2 סוסים של פעם.
קודם כל רק מידע חשוב, בינואר 24 לא נכנסים לארץ יותר מזגניי ON OFF אלא רק אינוורטר , הבעייה היא שמרבית המזגנים הנמכרים כאינוורטר אינם אינוורטר מלא אלא חצי אינוורטר, אין בהם חלקים יקרים שגורמים למזגן לעבוד בהרמוניה כפי שאמור להיות .
אם המזגן הישן מעל שנת יצור 2004 הוא בגז החדש ולא צריך להחליף צנרת או לשטוף אותה.
והכי חשוב, מזמן אין כבר סוסים באורווה, לא מודדים הספק בכ"ס אלא ב BTU או בקווט קרור.
במזגן הישן על דופן ימין יש מדבקה עם הנתונים לפעמים הם ב BTU ולפעמים בקווט מקסימום צלם ותעלה כאן, המזגנים של 9000-10000 BTU הם 1 כ"ס של פעם.
18000 BTU הם 2 סוסים של פעם.
רב תודות.לאחר ההוזלה של המזגנים הקטנים מלפני חודש תוכל להשיג מזגן זול וטוב של פמילי בדגם אמצעי ב 1580 ש"ח כשיש גם זול יותר וגם יקר קצת יותר
פרוק מזגן ישן כ 250 ש"ח והתקנה כאשר יש כבר חור בקיר בצנרת שעד 3 מטר כ 700 ש"ח.
במחסני חשמל הציעו לי מזגן 1.25 כ"ס (אמרתי להם שהחדר 4X5 מ"ר) ואמרו שהדגם הכי זול של פמילי הוא 1300 ומשהו.לאחר ההוזלה של המזגנים הקטנים מלפני חודש תוכל להשיג מזגן זול וטוב של פמילי בדגם אמצעי ב 1580 ש"ח כשיש גם זול יותר וגם יקר קצת יותר
הייתי במחסני חשמל ואמרתי שגודל החדר כ-20 מ"ר. המליצו לי על מזגן 1.25 כ"ס של פמילי ב-1390 או של אלקטרה ב-1490 ואמרו שאלקטרה משמעותית יותר טוב וזה מבצע מיוחד שיגמר תוך ימים אחדים. מצד שני ההתקנה עלולה לקחת שבועיים, אז עדיף לי לקנות את המזגן ואז לחפש מתקין באופן פרטי שיבוא בהקדם. היית ממליץ על אפשרות כזו ? אולי עם מתקין ממידרג המחיר יהיה יותר זול, וההתקנה תצריך פחות נקיונות ובלגן בחדר, בלי קשר לזמנים ? והאמנם עדיף אלקטרה ? יש לי נסיון לא כל כך מוצלח איתם.לאחר ההוזלה של המזגנים הקטנים מלפני חודש תוכל להשיג מזגן זול וטוב של פמילי בדגם אמצעי ב 1580 ש"ח כשיש גם זול יותר וגם יקר קצת יותר
מחסני חשמל ימליצו תמיד יותר על אלקטרה כי הם בבעלות אלקטרה ובמחיר שהציעו לך זה כנראה מזגן מבית אלקטרה מסוג זול , יש לי נסיון לא מועט עם הפמילי והם טובים מאד.
לגבי מתקין, בשום אופן לא לקחת מתקין מהם אלא מתקין עצמאי ,מורשה ומוכר ומראש תוודא איתו שהוא מבצע ואקום בהתקנה, ללא ואקום לא להתקין בכל מצב !!!
אם הוא לא מבין מה זה ואקום אז שלא יגע במזגן,ואקום חובה , המחיר אם היה מבצע ואקום טיפה יקר אבל בחום הזה והלחץ יש כאלו שינצלו את המצב, בגדול , תן לו גז ומידרג זה לא פונקציה לקביעת מקצועיות,תודה רבה.
רכשתי את המזגן הזה.
התקשרתי למתקין ממידרג. שאלתי אותו אם הוא מבצע ואקום, הוא לא הבין על מה מדובר. הוא השיב שהוא מביא עמו צנרת (נדמה לי מנחושת) במקום צנרת אלומיניום הקיימת. יתכן שלא הבנתי אותו נכון, או לא שמעתי נכון. והמחיר הוא 250 לפירוק מזגן קיים + 850 התקנה. זה נשמע לך סביר ?מחסני חשמל - מזגן עילי Family Genesis 16 Wifi - חמש שנים אחריות ע י היבואן הרשמי
תפוקת קירור 12500BTU תפוקת חימום 12600BTU דירוג אנרגטי A משמרת השבתwww.payngo.co.il
המון תודה.
אתה לא חושב שכדאי לתת למחסני חשמל להתקין ? הם נותנים 5 שנים אחריות על ההתקנה עצמה. אצל מתקין פרטי לא נראה לי שיש אחריות על כלום.אם הוא לא מבין מה זה ואקום אז שלא יגע במזגן,ואקום חובה , המחיר אם היה מבצע ואקום טיפה יקר אבל בחום הזה והלחץ יש כאלו שינצלו את המצב, בגדול , תן לו גז ומידרג זה לא פונקציה לקביעת מקצועיות,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.