עזרה בבחירת מכשיר

ע מ ו ס י

New member
עזרה בבחירת מכשיר

שלום אני מחפש מכשיר אנדרואיד לבת שלי (מכשיר לבן). על הפרק עומד מהארץ או מחול ״גיור״ הכוונה למקלדת ועברית מלאה והחשוב גירסה. חושב על דיזייר או לג׳נד מעל לכל יש את עניין המחיר אודה לעזרה תודה עמוס

AYELET1

New member
היי עמוס. אני מעדיפה את הדזייר

שיש לו מסך גדול יותר זכרון פנימי רב יותר ומעבד מהיר יותר. השתמשתי בשניהם וסה"כ גם השימוש בלג'נד היה חביב מאד (בבעלותי דזייר כפי שניתן לראות בחתימה). לאלו שימושים הבת צריכה אותו?

ע מ ו ס י

New member
איילת תודה

גם אני חושב ככה לגבי הדיזייר והלגנד ועדיפות לדיזייר (היה מתחרה לאייפון שלי) ראשונה שלי בגלל התכונות הטובות שלו... כאן נכנס גם נושא הגירסה והעברית שזה חשוב ולדעת האם ניתן לבצע לבד ולא לשלם לחנות בארץ... וכמו כן יש את עניין חו"ל על כל המשתמע: מחיר, עברית ואין אחריות. שימושי הילדה נו באמת כבר מזמן מזמן לא חושבים על זה עם ילדה בת 15
שמעדיפה מכשיר לבן לאיכות שמיעה טובה וכדומה....

AYELET1

New member
מה כוונתך מכשיר לבן?

שהפלסטיק לבן? יש בכלל דבר כזה לדזייר? הלג'נד בא בכסוף עד כמה שזכור לי. בת ה-15 תשתמש בזה נאצמר לצפיה בסרטים? בתמונות? שאז גודל המסך משמעותי...

ע מ ו ס י

New member
יש דיזייר בלבן מלא

גודל מסך לא משמעותי אפשרי קטן יותר מ 3.7 איילת - מה עם העברית, הגירסה וקנייה מחו"ל כולל גיור.... תודה עמוס

AYELET1

New member
ישנו ROM (אם כי יש לבדוק לאיזה דגם מכשיר הואא

מותאם. הדגם משמעותתי מאד בבואך לצרוב ROM!!!) שהוא מגוייר למדי אאל"ט. הנקודהה היא שזה אינו ROM רשמי. קח בחשבון שרומים אלו אינם עוברים את כל סבבי ה-QA והבדיקות, והרבה פעמים הדבר מורגש. בנוסף, על המכשיר שלי היה ROM בלתי רשי. ישום ה-FACEBOOK סרב להתעדכןן (זו הסיבה!) . אז פייסבוק אלא ממש קריטי (לא עבורי בכל אופן) , אבלך לך תגדע מתי זה כן משמעותי...

ע מ ו ס י

New member
איבדתי אותך...

איילת אני קצת טירון בסביבת האנדרואיד. אז ברשותך שלב אחד למטה
(בלי חס וחלילה להעליב)....באותה נשימה נושא הקנייה ו״שקט תעשייתי״ אם צריך המקרה של הדיזייר... ושוב המון תודה עמוס

ROM גירסת התוכנה של המכשיר שמגיע בצורת

קובץ, יש רומים רשמיים של החברות, למשל דיזייר מקבלים עידכון מHTC אחרי שגוגל מעדכנים, זה לוקח זמן מה, אין היום עברית רשמית מגוגל מעבר לפונטים ומקלדת בעברית, מה שאיילת מדברת הוא רום לא רשמי, ז"א אנשים פרטיים אבל מאוד חכמים יצרו רום משופר שמגיע עם כל מיני שיפורים והרום הספסיפי הזה גם מגיע עם עברית מלאה בממשק, כידוע לך דיזייר נמכרת רשמית בניופאן, ואאל"ט יש גם עברית מלאה בגירסה שלהם, אני זוכר שלמיילסטון של מוטורולה יש רום מסלקום ומסתובב הרום שלו ברשת, ז"א רום חצי רשמי

למעלה