עזרה בבחירת מנתח חברים שלום, מתלבטת בין ד"ר ספיבק הדר לבין ד"ר אניה פייגין. אשמח לעצה
D DES50 New member 29/3/13 #1 עזרה בבחירת מנתח חברים שלום, מתלבטת בין ד"ר ספיבק הדר לבין ד"ר אניה פייגין. אשמח לעצה
ק קוביd1 New member 29/3/13 #2 בחירת מנתח נשאלה שאלה מי שיכול לעזור מתבקש לעשות זאת . עזרו לכם תנסו לעזור מניסיונכם לאחרים אני שמעתי רק טובות על ד"ר אניה פייגין באופן אישי מהרבה מנותחים, על ד"ר ספיבק לא שמעתי באופן אישי בואי נמתין להתייחסות ממשהו חג שמח שבת שלום. קובי
בחירת מנתח נשאלה שאלה מי שיכול לעזור מתבקש לעשות זאת . עזרו לכם תנסו לעזור מניסיונכם לאחרים אני שמעתי רק טובות על ד"ר אניה פייגין באופן אישי מהרבה מנותחים, על ד"ר ספיבק לא שמעתי באופן אישי בואי נמתין להתייחסות ממשהו חג שמח שבת שלום. קובי
T tzfat New member 30/3/13 #3 שמעתי גם טוב על דר׳ ספיבק נדמה לי צחי ועוד כמה רק ענין אם/מתי יכנסו לכאן כי ראיתי שיותר כותבים בקמונה של מעקף קיבה ותריסריון. מקימי מצפת
שמעתי גם טוב על דר׳ ספיבק נדמה לי צחי ועוד כמה רק ענין אם/מתי יכנסו לכאן כי ראיתי שיותר כותבים בקמונה של מעקף קיבה ותריסריון. מקימי מצפת
א אופירA New member מנהל 30/3/13 #4 גם אני שמעתי רק טוב על שניהם ואוכל רק לחדד את הדילמה וההתלבטות, ולא לפתור אותן! זו צרה של עשירים, להתלבט בין 2 מנתחים מעולים. (אני מניחה שמדובר על שרוול או מעקף קיבה, ולא טבעת או מעקף תריסריון. לשני ניתוחים אלו יש מומחים אחרים).
גם אני שמעתי רק טוב על שניהם ואוכל רק לחדד את הדילמה וההתלבטות, ולא לפתור אותן! זו צרה של עשירים, להתלבט בין 2 מנתחים מעולים. (אני מניחה שמדובר על שרוול או מעקף קיבה, ולא טבעת או מעקף תריסריון. לשני ניתוחים אלו יש מומחים אחרים).