עזרה בבחירת נגן - דרישות מוזרות קצת...

The Walrus

New member
עזרה בבחירת נגן - דרישות מוזרות קצת...

אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה חדש... יש לי דרישות קצת מוזרות וחיפוש קצר באינטרנט לא העלה שום תוצאות רלוונטיות. אם קיים דבר כזה, אשמח אם תגידו לי... זה מה שאני מחפש: -הרבה מאוד מקום. ספריית המוזיקה שלי שוקלת 54 ג'יגה, והיא הולכת וגדלה כל הזמן. אני רוצה נגן שיוכל לאכסן את הכל ושלא יכריח אותי למחוק שירים או לבחור ביניהם. -אם אפשר, שלא יכלול וידאו. למה? כי אני פשוט לא צריך את זה, אני לא מתכנן לראות סרטים במסך קטן כזה, ו-וידאו הופך את הנגן למגושם וגדול יותר. אני מודע לעובדה שרוב הנגנים עם הזיכרון הגדול באים עם וידאו בילט אין, אבל אם קיים נגן קטן פיזית אם המון מקום - כזה אני מחפש. -פחות קריטי - שלא יהיה מסך מגע. אני פשוט לא אוהב ומסתדר עם הפטנט הזה. אין צורך לספר לי שזה העתיד והכל, אני יודע את זה. אבל אני עדיין אוהב נגנים עם כפתורים, מיושן שכמוני. למרות שאם לא קיים דבר כזה שעונה לדרישות, אני מניח שאוכל לחיות עם מסך מגע. -שלא יהיה iPod, או כל מוצר אחר של apple. היה לי כזה והוא עשה לי המון בעיות, התקלקל פעמיים, עד היום לא טרחתי לתקן אותו. גם במהלך הזמן שהוא כן עבד מצאתי בו לא מעט פגמים ודברים שפחות אהבתי... כמו כולם אני מניח שהשם והעיצוב שבה אותי, אבל אני לא רוצה ליפול בזה שוב. עניין אידיאולוגי מטומטם, אבל אתן העדפה מאוד מאוד לכל חברה שאינה apple (בהנחה שהיא כמובן חברה איכותית שניתן לסמוך עליה. בניגוד לapple). -כמובן, שיהיה נגן איכותי, גם מבחינת איכות השמיעה וגם מבחינת הבנייה הפיזית של המכשיר. אני לא מתעסק עם flac ודברים בסגנון, כמעט הכל אצלי mp3 בספרייה, אבל עדיין אני רוצה לשמוע אותם כמו שצריך. -אם אפשר, מחיר סביר. לא בא לי להוציא 2000 שקל על נגן כזה. האם קיים משהו שעומד בדרישות האלו? או שעליי להתפשר?

...

אם יש לך גישה לקנייה מחו"ל אז הZUNE. פשוט כי לא ראיתי אותו כמעט בארץ. ה120 ג'יגה עולה 250 דולר וה80 ג'יגה 230 דולר. (http://www.zune.net/en-US/mp3players/default.htm) אם תתפשר על עיניין המגע והגודל של הנגן יש לך את ארכוס ואת הPMP של COWON שמבוססים על דיסק קשיח. אבל אל תצפה שזה יהיה זול. עוד משהו שאפשר לעשות, זה לקנות את D2 למשל, כלומר נגן עם אפשרות הרחבה, ואז לקנות כרטיס הרחבה של 16 או 32 ג'יגה מחול. אם כי, אני חושבת שהקלאסיק של אפל הכי מתאים.

יאיר B

New member
עוד שני אפשרויות, למרות שהן רחוקות מחלק

מהדברים שביקשת: איאודיו A3 - זה נגן ודיאו בעיקרון אבל עם הרבה מקום, איאודיו Q5 - זה ממש מחשב קטן (גם הוא עם מסך גדול וגם מגע). הרבה מקום, מערכת הפעלה חלונות CE ויקר (כ-2000 ש"ח). הכיוון של מרבית הנגנים כיום הוא לפלאש ולנפחים קטנים. מי שנשאר עם נפחים גדולים הם נגני הוידיאו. אלו גדולים פיזית (בגלל המסך) ויקרים יחסית. כיום וידאו מגיע עם כל נגן, גם כאלה עם מסכים של 1.3" שבכלל לא הגיוני לראות בהם וידיאו...

Word Up

New member
לא להתקרב לזון.

אם שנאתם את אייטיונס,חכו עד שתראו את התוכנה הכל כך מטומטמת שלו. גם אני חושב שהקלאסיק של אפל הכי מתאים, ולהגיד שאפל היא לא חברה איכותית זה טמטום[ואני בטוח שרובכם,גם אוהדי הD2 למינהם,יסכימו איתי]

The Walrus

New member
דווקא עם אייטונס אני מסתדר

כרגע אני כנראה יוותר על הנגן החדש ויתקן את האייפוד הישן שלי... אייפוד וידאו, נקווה ש30 ג'יגה יספיקו לי איכשהו. זאת פעם שנייה שהוא מתקלקל, והוא די ייאש אותי, וזאת הסיבה למה שאמרתי נגד אפל. הייתה לי התנסות רעה מאוד עם מוצר שלהם ואני לא מתכוון לקנות מהם שוב. מה גם שהאייפוד מאוד יקר יחסית לנגנים אחרים.

Word Up

New member
האייפוד שלך בן מינימום 3 שנים.

לי גם יש נגן כזה שאחרי 3 שנים עדיין עובד בלי שהוא התקלקל. איך נגן בן 3 שנים שהתקלקל פעמיים זה התנסות רעה ?

The Walrus

New member
דבר ראשון, הוא התקלקל פעם ראשונה

אחרי פחות משנה וחצי. לקח לי המון זמן לתקן אותו, סתם כי התעצלתי... בסופו של דבר אחרי כמה חודשים תיקנתי אותו, הוא עבד טוב איזה חצי שנה, ומאז התקלקל שוב, עד עכשיו. ככה שב3 שנים שקניתי אותו, פחות או יותר חצי מהזמן הוא לא עבד (כן, גם בגלל העצלנות שלי לתקן אותו, אבל הוא לא היה צריך להתקלקל מהתחלה).

למעלה