עזרה בבחירת נגן לריתמיקאית בגני ילדים

benny007007

New member
עזרה בבחירת נגן לריתמיקאית בגני ילדים

בוקר טוב לאנשים המקסימים שנמצאים כאן,
אני ריתמיקאית למוסיקה לגני ילדים. עד היום אני עובדת עם קלטות ורדיו טייפ. אני רוצה להשתדרג, ומחפשת נגן אם פי 3 ( לא צריכה וידיאו וכו') שיהיה לו התכונות הבאות: הכי חשוב: עיברית מלאה (אין לי נסיון עם מכשירים כאלה), כולל תפריטים וסידור השירים בעברית ובצורה נוחה. כניסת ליין אין - שאוכל להעביר בקלות שירים מהקלטות ומהרדיו טייפ שלי לנגן, ללא צורך לעבור דרך מחשב (שאין לי מושג איך מתפעלים אותו....) סוללה מספיק ארוכה להשמעת מסיבות (נגיד שלוש שעות) , או אפשרות לנגן תוך כדי חיבור לחשמל או תוך כדי טעינה. איכות שמע טובה שאפשר להוציא לרמקולים עם מגבר. גם חשוב - אבל פחות: נפח זיכרון גדול לאיחסון כל ספריית הקלטות שלי. ממש ממש תודה. שיר

isrmnhr

New member
לדעתי הכוון שלך לא נכון

לדעתי - נגן MP3 לא מתאים למטרה הזו. מה שאת צריכה זה רדיו טייפ שמנגן דיסקים ותומך גם בMP3. דוגמאות יש בזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?sog=E-potableAudioSystem החסרונות של נגן MP3 עבורך הן: 1. תצטרכי לקנות רמקולים בנפרד. כדי שלרמקולים יהיה מספיק עוצמה תצטרכי כאלו שגם מתחברים לחשמל. 2. בד"כ בזמן טעינה של נגני MP3 - כלומר כשהם מחוברים למקור חשמל - אז אי אפשר לשמוע מוזיקה. כך שתהיי צריכה תמיד לדאוג שהסוללה בנגן מלאה. זו דעתי... פשוט נראה לי יותר נח להיסחב עם רדיו טייפ מאשר עם נגן, רמקולים, כל מיני כבלים, מטען...

or121210

New member
בנוסף נגן MP3 יקליט באיכות ירודה יותר ממקליט

יעודי

למעלה