עזרה בבחירת נגן mp3 - כזה שאפשר להצמיד לזרוע

עזרה בבחירת נגן mp3 - כזה שאפשר להצמיד לזרוע

היי, אני מחפשת נגן עם 2GB או יותר, רק לשם שמיעת מוזיקה. התכונה שחשובה לי היא שתהיה לו רצועה שנצמדת לזרוע, כך שאפשר לרוץ איתו ללא צורך להחזיק אותו ביד. ובנוסף - שתהיה לו סוללה נטענת, ללא צורך להחליף בטריות. תודה :) ליבי

...

אקססוריז לנגנים זה דבר שמאוד לוקה בחסר בארץ, למעט אקססוריז לאייפוד. אז אפשר לקנות אייפוד נאנו. חוץ מזה אפשר את הקליפ שניתן לתלות אותו על הבגד, ואת הפיוז שראיתי 2 רצועות בשבילו בזאפ. וזה כל מה שעולה לי לראש כרגע.

יאיר B

New member
אפשר לאלתר רצועה לכל נגן כמעט.

חפשי באופיס דיפו או חנויות צילום נרתיקים למצלמות שיש להם סקוץ'. אפשרות אחרת היא לקנות נרתיק לנגן מדבקה (יש כאלה שמתאימים לדור הקודם, האובלי השחור שהיה נפוץ לפני שנתיים) ולהכניס לתוכו משהו דומה (הצלחתי להכניס לתוך אחד כזה איאודיו 7 כדוגמא).

כן, אבל כמה זה נוח?

זאת אומרת, זה לא מעוצב ישירות לנגן ככה שאם אתה רוצה לעשות משהו קטן אתה לא כ"כ יכול. אם אין צורך בזה, אז זה דווקא אחלה רעיון.

יאיר B

New member
במקרה שלי עם נגן ה-I7 זה עובד יפה,

פשוט בגלל שהנרתיק המסויים הזה מתאים לו בול (ואפילו יש בו כיס עם רשת להכניס את הנגן לתוכו שלא יזוז). הנרתיק הזה עלה 20 ש"ח באקדמון (של סילבר-לין וראיתי אותו גם באופיס דיפו). כדאי רק לבדוק מראש (כלומר לקחת את הנגן לחנות) שהנרתיק מתאים לנגן ושהוא גם נוח למשתמש.

bmboaz

New member
iPod Shuffle

היי ליבי, תבדקי את ה-iPod Shuffle. אם את יכולה לוותר על מסך תצוגה עם שם השיר (ואני מניח שתוך כדי ריצה את יכולה) אז זה הנגן האידאלי לפעילות ספורטיבית. קטן, קל, ניתן להצמיד אותו לבגדים עם הקליפס המובנה, נטען על ידי חיבור ה-USB במחשב והכי חשוב - הוא מנגן את השירים בסדר אקראי (אין דבר מבאס יותר מלטעון 500 שירים לנגן ולגלות שאתה שומע, כל פעם, רק את עשרת הראשונים, כי אתה לא מסוגל לרוץ יותר משלושים דקות
) החיסרונות - קצת יקר (כמו כל מוצרי אפל) ומחייב עבודה עם iTUNES על מנת לטעון שירים. אבל יש לא מעט חיקויים במחירים מגוכחים שקל ופשוט לעבוד עימם. קניתי לי אחד (לרכיבה על אופניים) והוא מצויין.

למעלה