עזרה בבחירת נגן MP3

עזרה בבחירת נגן MP3

כבר זמן מה אני מחפש נגן שיתאים לי לתקציב ושיתן את המירב האפשרי. התקציב הוא עד 500 ש"ח והמכשיר אמור להוות בעיקר נגן ובין היתר דיסק און קי, אפשרות לסידור תיקיות תיהיה נחמדה ואיכות השמיעה גם היא חשובה, נפח המכשיר 500 מגה בייט (ועוד יתקבלו בברכה), ודבר אחרון , המכשיר חייב להיות עמיד (צבא). הדרישות גבוהות אבל אני מקווה שמשהו יעמוד בפניהם. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בדיוטי פרי (אם הוא בנמצא). אשמח לשמוע הצעות למכשיר שכי מתאים למשימה. אני מודה מקרב לך לכל העוזרים.
 

Evolution17

New member
כמה המלצות

אמנם חורג מהתקציב קצת אבל מכשירים שווים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=38387 או http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vio512fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap או http://zap.co.il/model.asp?model_id=149523 או תקנה נגן מדבקה מאלה שמפרסמים בכל מקום(אבל אז תשכח מעמידות, איכות ואחריות)... בהצלחה!
 

Evolution17

New member
דוגמאות:

זה דוגמא לנגן מדבקה: http://netaction.co.il/sale.php?sale=2562801 הגדרה:נגנים שמיוצרים בעיקר בסין ונקנים ע"י יבואנים בארץ, מדבקה שהמפעלים מדביקים על הנגנים כמו PROSOUND, SMART, ERGOTECH נתנו לנגנים אלו את שמם. בד"כ המחירים מאוד זולים, אבל האיכות ירודה וגם אחריות כמו שצריך לא תקבל.כשלמכשיר מסוג זה יקרה משהו(ויקרה לו...) אין למי לפנות. אם אתה קונה כבר נגן מדבקה, אז כדאי שתמצא משהו טוב בעל דיו FM מובנה במכשיר, הקלטות, תיקיות, זמן נגינה טוב עם הסוללות, תאורות מסך מתחלפות, או דברים שחשובים לך.
 
למעלה