עזרה בבחירת נגן

Broken Papillon

New member
עזרה בבחירת נגן

הרבה זמן חשבתי לקנות איי פוד אבל בזמן האחרון אני כבר לא בטוח שהמחיר מצדיק את המוצר רציתי עוד כמה המלצות אם אפשר ההצעות צריכות להתאים למפרק הבא: * 40-60 העדפה גדולה ל60 * איכות שמע טובה * ממשק פשוט ונוח * בטריה חזקה לזמן ארוך * לא חייבת להיות אפשרות לצפייה בסרטים * חיפוש שירים בנגן יכול להיות נחמד [באיי פוד יש אפשרות כזאת ?] * מחיר סביבות ה3000 * תמיכה רישמית/לא רישמית בעברית *יפה קטן ולא כבד :) תודה לכל העונים !

bitonano

New member
iAudio X5L

בהחלט הנגן הכי טוב כיום אם אתה לא מכיר-GOOGLE IT!

יאיר B

New member
60G יש רק שני אפשרויות:

1. ZEN EXTRA CREATIVE - אין תמיכה בעברית בכלל. 2.IPOD - הייתה תמיכה לא רשמית שביטלה את האחריות. אני מניח שבשניהם יש איכות שמיעה טובה (לא שמעתי אף אחד מהם בפועל). ה-IPOD קצת יותר יקר, אבל שניהם נמצאים בתקציב שלך. ה-IPOD יותר יפה - נחשב לסמל סטטוס. גם הסוללה שלו מחזיקה יותר (כ-18 שעות בדור 4 מול 14 שלקריאייטיב). ל-IPOD יש יותר אביזרים לקנייה. אבל לקריאייטיב יש מעטה מאלומיניום (אולי יחזיק יותר בנפילה).

weird dust

New member
תהיה הורדת מחיר בקרוב לדעתי

אני מאמין שבעקבות ההורדה העולמית המחיר של האייפוד ירד. הזן מיושן ולא ההיתי קונה אותו.

weird dust

New member
איך מתבצע חיפוש במנגנים

ברוב הנגנים (חוץ מאייאודיו) הכל הולך על פי הטאגיות שבתוך פירטי השיר. כלומר אתה יכול לברור זמר, שם שיר, דיסק, במקומות מסויימים מלחין או כותב וכ'ו. בדגמים מסויימים של אייריבר שיוצאים מהמחזור לאט לאט זה שונה והחיפוש מתבצע ע"י הטאגים לפי הסיפריות שבהן שמתה את השירים.

למעלה