עזרה בבחירת נגן

MrListen

New member
עזרה בבחירת נגן

שלום! אני מחפש מכשיר בתקציב של $300 שרכישתו תיעשה בארה"ב בקיץ הקרוב. חשוב לי שיהיו הדברים הבאים: 1. מינימום 20GB 2. מסך צבעוני שמציג תמונות 3. תמיכה בעברית (פונטים) 4. שישמש גם כדיסק קשיח נייד 5. רדיו יש למישהו הצעות? תודה.

bitonano

New member
H320? כמה עולה?

אם הוא נכנס לתקציב אז קח אותו הוא תומך בכל מה שאמרת.

OniOn Of a dOwn

New member
בגירסה האירופאית הוא משמש גם כDOK

(דיסק קשיח) ויש עידכון פיראטי שדרכו יש תמיכה בעברית.

bitonano

New member
גם בגרסא האמריקאית הוא DOK

אתם מתבלבלים בין ה-H10 לבין ה-H3XX. ה-H3XX הם כן דיסק און קי וההבדל היחידי הוא בבאנדל!

weird dust

New member
כן טעיתי במיקום של היד ../images/Emo6.gif

אל תיראו טלביזיה ותיכתבו (הקטע שזה קורה לי הרבה). בכל מקרה שלי אירופאי אבל של אחרים אמריקאי והוא משמש וזה חייב לשמש בגלל שאין למכשיר תוכנה.

MrListen

New member
רגע... לך יש H340 אמריקאי

ואפשר להשתמש לאכסון והעברת קבצים? יש בו תמיכה בעברית? כי אם כן, אני קונה.

MrListen

New member
ועוד שאלה... שומעים חזק?

כי יש מלא מכשירים מבעסים שכמה שלא תגביר עדיין תשמע חלש לעומת אחרים שפשוט שומעים חזק יותר.

weird dust

New member
דווקא כתבתי שיש לי אירופאי ../images/Emo6.gif

בכל מקרה אז ככה: במלא מכשירים שומעים חלש בגלל אוזניות ובגלל החוק הצרפתי שמגביל את הסאוונד. מי שמתקין את הקושחה הקוראנית מבטל את הבעיה הזאת. בכל מקרה יש לי H300 אירופאי (גם שאר הגירסאות לא)והוא לא תומך בעברית באופן רישמי.

matke

New member
אמ.....

יש את הiaudio x5 אבל אין לו עיברית ויש את האיפוד שאין לו רדיו. אתה צריך להתפשר על משהו....

weird dust

New member
זה די הרבה לדרוש

תנסה לקחת אייפוד או אייריבר H300. שניהם לא תומכים בעיברית באופן מלא ואין כמעט שום מכשיר שתומך בעברית בפונטים וכלל בכלל לא נגני דיסק קשיח שיש בו עברית מלאה. בכל מקרה יש את ה-H10 שהוא עונה על הכל במקרה ועושים לו שידרוג מסויים של הקושחה אך היא מאטה את המכשיר ולא מחייבת לעבוד.

TheRealDeal

New member
מארה"ב - IAUDIO X5 או אייפוד..

על האייריבר כדאי להשקיע עוד ולקנות בארץ, כי הגרסא האמריקאית פחות טובה מהאירופאית..

למעלה