עזרה בבחירת ספר

pallidfool

New member
עזרה בבחירת ספר

היי... אני בתיכון, ונרשמתי לפסיכומטרי בנובמבר (או אוקטובר? לא זוכר). אני אלמד בעצמי עם ספר. רציתי המלצות לאיזה ספר לבחור. המטרה שלי היא ציון גבוה ככל שאפשר: 800. אולי כדאי להוסיף שאני שולט במתמטיקה ובאנגלית, ועיקר הבעיה הוא אוצר מילים בחלק המילולי. תודה...

אינטגרל

New member
גם אני במצב דומה. יש לכם רעיונות לג

בי החלק המילולי וזכירת המילים? (סליחה - שינון)

D a n n y b o y

New member
כן

תשנן תשנן ותשנן...אם יש לך איזו נסיעה ארוכה, קח איתך את הכרטיסים. זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע, לדעתי השיטה של הכרטיסים היא מצויינת.

idanyd

New member
שינון

תראה, לפסיכומטרי הראשון שלי למדתי רק מספר. "קידום", אם זה מעניי אותך. לדעתי הוא מוצלח, והכין אותי טוב לבחינה, אבל אני לא מכיר ספרים אחרים, אז הדעה שלי לא ממש אובייקטיבית. קיבלתי 741, כשהנפילה היא בעיקר בתחום המילולי, אוצר המלים. אז החלטתי לגשת בשנית, כי הציון הזה לא היה מספיק טוב לכמה אוניברסיטאות. החלטתי לשפר את החלק המילולי, ולכן רוב הלמידה שלי התמצתה במה שנקרא "מובי דיק" (מילים וביטויים דיקשונרי) של "קידום". אני חייל, וכך במשך כחודש, בכל זמן פנוי שהיה לי פתחתי את קופסת הקלפים של "מובי דיק", ולמדתי את המילים בסדר אלפבתי. אחרי לימוד כל אות יש תרגול שלה בספר מצורף. לדעתי, מדובר בשיטה טובה מאוד, כי הציון השני שלי כבר היה 773 (147 במילולי).

pallidfool

New member
כזה דבר בדיוק אני רוצה.

זה בא יחד עם הספר של קידום, או בנפרד? איך קוראים לזה? יש את זה לחברות אחרות? איזה מומלץ? תודה.

traker

New member
אז ככה...

מברוק על הציון... כמעט תמיד שעושים פסיכומטרי נוסף..אז משפרם בו את הציון... אפשר לקנות את הכרטיסות לחוד... "כרטסות מוב דיק" וגם את ספר התרגול... מובי דיק.. או שפשוט הולכים לקורס ומקבלים חינם ועוד כל מיני חוברות שימושיות

למעלה