עזרה בבחירת פדלים...

eni9ma12

New member
עזרה בבחירת פדלים...

אני מהפורום השכן: "אופניים" לאחר שנדמה שמיציתי אותו החלטתי לבדוק את הפורום הזה... אני רוצה לקנות פדלים ווצימצמתי את הרשימה ל2 דגמים של שימנו... כיוותי שאולי יש למישהו ניסיון אישי אם הפדלים האלו שהוא יוכל לחלוק.. הפדלים הם : ה- PD-M356 וה- PD-M545 -> הקישורים מצורפים . בתודה מראש, חן. נ.ב. ב-MTBR דובר על איזה בעיה של ברגים ב-536 שפשוט נופלים מעצמם בגלל תיכנון לקוי של הפדאל... האם זה קרה למישהו בארץ ?

alonaski

New member
נסיתי בעבר 536 ומאוד התלהבתי

מההתחברות המהירה והחלקה בכניסה ויציאה מהם! אני מאוד אהבתי אותם!
(רוכבת היום עם 858 ובאופני הפרירייד שלי - תואם 646 של וולגו)

ברגים בפדל 536 נופלים

רק לאחר שקראתי את ה REVIEW בדקתי וגיליתי כי רוב הברגים נפלו, וזאת בפרק זמן של חדשים אחדים. אני מניח שזה תלוי גם ברמת ההתעללות באופניים. בכל מקרה, הפדל מצויין ונותן בטחון בשחרור מהיר ברגעים הקריטיים (כיוונתי למתח קפיץ נמוך מאד). ייתכן שיש פתרון לברגים באמצעות דבק כל שהוא. בינתיים אני מאלתר עם כל מיני ברגים תואמים ומחזק בסוף כל רכיבה (לא תמיד עוזר לי).

eni9ma12

New member
לא הבנתי ../images/Emo5.gif

אז זה מפריע שהם היתפרקו או לא ?

alonaski

New member
בהחלט מפריע! אם נופלים לך הברגים

של הפדל במהלך רכיבה אז: א. אין כמעט סיכוי שתשים לזה לב בדיוק ברגע שזה קורה. ב. אחרי שזה כבר קרה - אין שום סיכוי בעולם שתוכל למצוא אותם איפה שנפלו... ג. הפדל מתפרק בלי הברגים האלה והופך לבלתי-שמיש! ד. קשה אח"כ למצוא בחנויות אופנים - ברגים חלופיים לזה!
נסה לברר במקום שמוכר את הפדלים אם אתה יכול לקנות את הפדלים עם עוד כמה זוגות ברגים ספייר - לגיבוי. אם לא יתנו לך - תנסה לברר אם נותנים אחריות סבירה עבור הפדל. אם עבור שתי הבקשות האלה תקבל תשובה שלילית... - תסיק לבד את מסקנות הכדאיות ברכישת הפדל...

למעלה