עזרה בבחירת קטנוע חדש

moranl

New member
עזרה בבחירת קטנוע חדש

ברשותי קטנוע 50 סמ"ק ודיי נמאס לי לדדות על 70-80 קמ"ש ואני מעוניינת לעבור ל 125-150 אני נוסעת נסיעות בין עירוניות קצרות ושאר הנסיעות שלי הן בתוך העיר ככה שמשהו שיתן לי את ה 100 קמ"ש בלי יותר מידי בעיות יספיק. עכשיו מה שהכי חשוב לי שיהיו לו גלגלים רחבים ויציבות לכן הדיוק וההרואיזים לא באים בחשבון. השארק מאוד מוצא חן בעייני ממה שקראתי פה הוא לא הכי נוח שבעולם מבחינת צורת המושב איך הוא מבחינת גובה? אני 1.68 על הטיפון היה לי נוח אבל לפני זה היה לי אפריליה והוא היה גדול בשבילי בעיקר מבחינת העובי שלו, בנוסף יש עוד אילו קטנועים בתחום ה 125-150 שנראים בסגנון של השארק? (יפים עם גלגלים רחבים)? אבל לא גבוהים מידי??

chapa

New member
דגמים נוספים שכדי לבדוק

סאן יאנג ג'וירייד 150 (2002) EURO MX 150 סאן יאנג (חדש) הונדה דילן (2002) - קצת יקר בערך 15000. פיאג'ו SKR 150 חדש ג'ילרה 180 (2001-2002) אני אישית רוכב על ג'וירייד 200 ומאוד מרוצה ממנו.

איילR

New member
לדעתי..

CH אם אתה רוצה כוח... דינק אם נוחות... הרואיזם אם אמינות אבסולוטית....

moranl

New member
אני מעוניינת בקטנוע שנראה טוב

ולא גבוה מידי ההרואיזים והדינק לא יפים יש משהו בסגנון של השארק?

ch561

New member
אם זה רק 10K

אז חדש יש רק את TBG T202 הוא עולה 10000 ש"ח קטנוע בסיסי (לפי מבחנים שעשו, אני אישית לא מכיר אותו). קצת יותר יקר הוא סאן יאנג EURO הוא 150 סמ"ק עולה כ 13000 ש"ח. יד שניה, למה לא שארק?

moranl

New member
מה ז"א למה לא שארק?

אני מאוד רוצה שארק השאלה היא אם הוא נוח לבחורה בגובה 1.68 ועוד דבר כל מי שמוכר כזה רוצה הרבה מתחת למחירון למה זה?? אין לו שוק??

ixmix

New member
לי יש אחד.

למה כן - כי הוא יפה, נוסע לא רע ומאד אמין. למה לא - לא כ"כ נוח, פלסטיקה יקרה, בלמים בינוניים.

yaircccc

New member
../images/Emo91.gif

לפי השרשור הבנתי שלא שלא אהבת את צורתו של הדינק 150 לי יש דינק 150 לדעתי הכלי מעולה, נוח אמין וגם מהיר (קירור מים) ניתן גם לשפר את הכלי ע"י החלפת ורייאטור דבר שאני אכן עשיתי בכל מקרה אני די משוחד כיון שאני רוצה למכור את הכלי ולהתקדם לכלים חזקים יותר אם תרצי פרטים, שלחי מסר אל תשכחי ביטוח חובה 3200 ש"ח לעומת 1700 ש"ח בהצלחה

למעלה