עזרה בבחירת קטנוע

kadishluz

New member
עזרה בבחירת קטנוע

ליושביי הפורום שלום רב ! ברצוני לקבל עזרה בבחירת קטנוע חדש מבית היוצר של פג'ו בירצוני לדעת איזהו הקטנוע האמין ביותר של פג'ו רב תודות לכם

TheReverend

New member
פרטים חסרים...

איזה קטנוע? יש להם הרבה, על איזה נפח אנחנו מדברים? 50? 125? מעל? בגדול ב50 סמ"ק שלהם זה כמעט אותו קטנוע רק גלגלים שונים אז אין פה שאלה של מי יותר אמין. ד"א, למה פיג'ו? יש עוד דגמים בשוק, חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות. לא שיש לי בעיה עם בקטנועים של פיז'ו רק סיקרן אותי למה ננעלת על חברה מסויימת.

yuvalfra

New member
מה אתה מחפש ??

קטנוע ספורטיבי, קטנוע לרכיבה עירונית מתונה, קטנוע שטח?

twigy

New member
מה ההבדל בין קטנוע ספורטיבי

לקטנוע לרכיבה עירונית מתונה ? כמו שהצגת את זה זה נשמע כאילו הדברים סותרים, מה לא יכול להיות קטנוע ספורטיבי לשם רכיבה עירונית מתונה ?

yuvalfra

New member
הכוונה

לקטנוע שקצה היכולת שלו הוא רכיבה עירונית מתונה (סגנון פיור...דיג'יי...מאסק...) וקטנוע ספורטיבי שהוא הרבה יותר מהיר וחזק, ולנסיעות טיפה יותר אינטנסיביות ומהירות (בין-עירוניות למשל) אבל במחיר של נוחות, פרקטיות וקומפקטיות (לרוב)...

זה לא נכון לומר שהחוזק של קטנועים

ספוטיביים בא על חשבון נוחות ופרקטיות. הרי קטנוע ספורטיבי הוא גדול יותר במימדים מקטנוע כביש עירוני, ולכן גם מרווח יותר והרבה יותר נוח. הוא לדעתי גם יותר פרקטי, כי אפשר לנסוע איתו גם בעיר וגם בבינעירוני.

natla

New member
וזה רק צד אחד של המטבע...

הצד השני, הפחות טוב, הוא: 1. לקטנוע סטורטיבי המתלים בד"כ מכויילים על מצב נוקשה יותר ממתלים של קטנוע עירוני רגיל/מקורר אויר (כדוגמת ויוה-סיטי,פיור,נאוס...וכד'). דהיינו, שיכוך המהמרות במהירויות נמוכות, תיאורטית,טוב יותר בקטנועים העירונים הרגילים (כמובן, שיכול לקרות גם מצב הפוך, בסופו של דבר הכל נקבע ותלוי באיכות המתלים). 2. תחזוקה יקרה יותר מקטנוע עירוני פשוט מאחר והוא (וכל שאר חבריו לקטגוריה הספורטיבית) מקוררים מים ולא אויר. 3. שותים יותר דלק (אם כי זה זניח לחלוטין). 4. רצועת הכוח צרה יותר ופחות לינארית מקטנוע עירוני בגלל שהם מכויילים לעבוד בצורה מייטבית דווקא בקצה הסקאלה (ושוב, זה משתנה מקטנוע לקטנוע, יכול גם כאן להיות המצב הפוך). 5. יקרים יותר משאר הקטנועים. 6. נוחיות ? זה כבר יותר נושא סובייקטיבי ותלוי על איזה קטנוע מדברים.

summerp

New member
מוכרת פיג'ו

אם אתה מחפש פיג'ו אני מוכרת ויוה סיטי 50 סמ"ק שנת 2002 (אני עוברת לרכב בגלל נסיעות ארוכות).הקטנוע במצב ממש טוב. כמו חדש, עשה 5800 ק"מ. צור קשר אם אתה רציני. (במייל) [email protected]

למעלה