עזרה בבחירת תפקיד

china96

New member
עזרה בבחירת תפקיד

היי לכולם,
אני עתידה להתגייס באוקטובר הבא. רציתי לשאול מה דעתכם על כל אחד משלושת התפקידים בחיל האוויר הבאים :
-חוקרת מודיעין אוויר
-מפענחת תצ"א
-פקמצ"ית

אני ממש בהתלבטות ואין לי מושג במה לבחור

איזה תפקיד יותר מעניין, עם אווירה יותר נחמדה? (אלה הדברים שהכי חשובים לי בתפקיד)
תודה לכל העונים ושבוע טוב

nah10

New member
תגובה

אני מכירה בנות שמשרתות בשלושתם ונהנות עד הגג
השונה בין התפקידים הוא עניין העבודה במשמרות או בשעות קבועות, השאלה מה יותר מתאים לך.. חוץ מזה כולם תפקידים נהדרים ומעניינים מאוד. הייתי מרוצה עם כל אחד מהם.
רק שהשיבוץ בצה"ל הוא לא בדיוק נתון לבחירה, זו לא תכנית כבקשתך.
אבל בכל מקרה שיהיה לך הרבה בהצלחה!

להוסיף קצת...

קודם כל אני רוצה להוריד לך קצת ציפיות- חיל האוויר לא באמת שואל אותך. את הולכת למבחנים ממוחשבים שכוללים את שלושת התפקידים האלה, ובסוף המבחן את מדרגת כמה את רוצה כל תפקיד. אז כן, את יכולה לרשום את הכל 1 ואת מה שאת הכי רוצה 5, אבל את לוקחת סיכון שלא נמצאת מתאימה לתפקיד הזה ואז לא תקבלי שום תפקיד. אני הלכתי למבחנים האלה בכלל בשביל המיונים לסימולטור, וקיבלתי מפענחת תצ"א (אחרי שלמדתי על התפקיד אני מאוד שמחה, שלא תחשבי..)
בקשר לתפקידים- כל אחד מהם שונה מאוד מהשני. קחי בחשבון את ארוך הקורס של כל אחד (פקמציות קצת יותר מחודש, חקר מודיעין כמעט חודשיים, ותצ"א בין שלושה לארבעה חודשים) ואת מקום השירות- התפקידים המודיעינים מגיעים לקריה (בלבד!) ופקמציות יכולות להגיע כמעט לכל בסיס של חיל האוויר.

china96

New member
תודה!

אני לוקחת בחשבון בעיקר את מקום השירות, והקריה זה הבסיס שהכי נוח לי להגיע אליו.

למעלה