עזרה בבחירת תפקיד

1מידד

New member
עזרה בבחירת תפקיד

שלום חברה מה נשמע? 1.עברתי השבוע ועדה רפואית ושחררו אותי מהצבא שבוע הבא יש לי ועדת התנדבות אני מבקש שתסבירו לי מה הועדה הזו ומה שואלים. 2.אמרו לי שאני צריך לבחור תפקיד אני חושב על ממרם או מודעין אני רוצה תפקיד משמעותי ורציני בצבא שאני יוכל לתרום בצורה טובה וכן לממש את עצמי.אני אשמח אם תפרטו לי קורסים או תפקידים ביחידות אלו ממרם ומודעיןאני מחפש קורס יוקרתי שיצא ממני משהו מהצבא ויתרום לי הצעיו לי מודעין של חיל האויר מה זה? אני רוצה שתסבירו לי איך אני מגיע ליחידות אלו שמעתי גם על יחידות מחשבים בחיל האוויר מנהל מערכות הנדסאיות וכן יחידה 180 מה זה ואיך אני מגיע מה יותר טוב זה או ממרם תודה מראש

סיונתו

New member
בקשר לממרם

מישהו בפורום נתן לי כתבה בנושא ואני לא מוצאת אותה
אני ימשיך לחפש לכם ואם לא... אז מי שיודע על איזה כתבה אני מדברת...שיודיע לנו
יום נעים
בהצלחה!

סיונתו

New member
אוקיי

אני עוד לא עברתי את הוועדת מתנדבים אבל בעיקרון שם ידברו איתך, אתה צריך לדעת איזה תפקידים אתה רוצה לעשות שאתה מגיע לשם (כמו מנילה...בערך...) אחרי הועדת מתנדבים יבדקו אם אתה כשיר בכלל לעשות איזה שרות שהוא ואז יקבעו ך עוד ועדה רפואית וזה... (יש פה עוד פירוטים נרחבים יותר בפורום אבל זה די בקיצור... מי שרוצה שימשיך לפרט...) ממר"מ בעיקרון זה נחשב ממש טוב (חשבתי על זה..אבל ויתרתי בסוף כי זה די קשה) ומודיעין זה... מודיעין... לא יודעת הרבה על זה בעיקרון תיכנס לאתר של עולים על מדים ותחפש שם את התפקידים (קשב- ממר"מ ומודיעין) שם תמצא פירוט נרחב יותר על התפקידים בשאלה של מה יותר טוב זה אתה צריך להחליט לעצמך אנחנו לא מכירים אותך ולא יכולים לקבוע לך... יש כאלה שמעדיפים ממר"מ ויש כאלה שמעדיפים מודיעין באתר של עולים על מדים תוכל למצוא עוד תפקידים מעניינים במקומות אחרים. בתוק מתנדב אתה יכול לקבל תפקידים עורפיים (פרופיל 64 ומטה, או בלי הגבלת פרופיל....) אם יש לך עוד שאלות, בבקשה כולנו פה לעזור לך
(וואי אני לא אוהבת לדבר בשם כולם...אבל פה אפשר חחח) וואי.... ממש ידעתי לענות למישו...צחוקים...לא חשבתי שזה יגיע...

למעלה