עזרה בביצוע רעיון--חשוב

hellpatrol

New member
עזרה בביצוע רעיון--חשוב

רציתי להתייעץ איתכם בפורום הזה. מכיוון שהמצב ממש על הפנים כרגע בשוק חשבתי להתחיל לפתח תחום שאני ממש אוהבת והןא אפיה. התחום תמיד ענין אותי ועשה לי כיף לעשות לאנשים רגע מתוק בנשמה . מדובר בעיקר על אפית עוגות חשבתי למשל על עוגות יום הולדת פשוט לקחת כמה קורסים ולהתחיל לפתח את הנושא אןלי בכלל עוגות באופן כללי אן לחגים . מה דעתכם זהו דבר מעשי בכלל גם לא יודעת איפוא להתחיל??? תודה לכולכם.

motyka

New member
עוגות ואפיה

אפיית עוגות יכולה להיות עסק כדאי מאוד בשני תנאים: לא להיתקע עם סחורה להצליח לספק בזמן זאת אומרת שכאופה ביתית את לא יכלה לאפות למלאי, כי העוגות יתקלקלו. והלקוחות רוצים אספקה מיידית או בטווח קצר. ולפעמים רוצים גם המחשה. המחשה קל לעשות בעזרת צילומים. והשאר - אומר שאת צריכה לקבל הזמנות, ולהצליח לאפות בזמן. איך עושם את זה - אין לי מושג.

מעבר לשני התנאים...

מוטי ותנאי נוסף ולא פחות חשוב הוא לאפות עוגות טובות ובמחשבה שניה זה תנאי ראשוני כי מי שמספק מוצר טוב יש לו סיכויים טובים יותר להצליח

motyka

New member
זה מובן מאליו

ואף מוצר תעשייתי לא יכול להתחרות באפיה ביתית

איך לעשות ? פשוט לעשות

אהבי את אשר תעשי עשי את אשר תאהבי. אמרת שאת אוהבת את זה. זהו יסוד חשוב להצלחה בעבודה. כשאדם אוהב את עבודתו הוא מצליח בה יותר, נכון? אמרת שאת צריכה ללמוד את זה. נכון, קודם כל צריך מקצועיות, ואחר כך צריך להתחיל... ניקי: JUST DO IT דרך של אלפי מילין מתחילה בצעד אחד.

בשכונתנו עסק דומה משגשג

עקרת בית שיודעת לאפות עוגות ביתיות טעימות, אופה מידי יום חמישי עוגות לשבת. היא הפיצה בתיבות הדואר בשכונה את העסק. מי שרוצה מזמין עד יום חמישי והיא אופה יופי של עוגות. אפשר גבינה, שוקולד, קינמון ועוד... שמעה יצא למרחוק ומכל העיר מזמינים אצלה. מי שרוצה - יכול לבקש גם לאמצע השבוע. כל העסק נאפה בתנור בייתי כמו שיש לכל אחת...

למעלה