עזרה בבניית הטרריום

שריתצ

New member
עזרה בבניית הטרריום

שלום פורום... אני כרגע בשלבים מתקדמים של בניית הטרריום .... טרריום עץ מידות פנימיות : 76 ס"מ אורך , 36 ס"מ רוחב , 39 ס"מ גובה. עכשיו נשאר רק להשיג פסי פח מחוררים - מישהו יודע איפה אפשר להשיג באזור המרכז ?? * האם מישהו ניסה חומר אחר - רשת פלסטית או משהו ? צרפתי קובץ וציירתי מקום של שני הפסים : אמור להיות פס למעלה ברוחב של 8 ס"מ אורך 76 ס"מ + שניים בצדדים של 8 ס"מ ו 36 ס"מ אורך.. תמונות נוספות בהמשך.

naja

New member
לשאלתך,אם מדובר בנחש-

אכן רצוי להשתמש ברשתות ברזל בעלות חורים קטנים, כמו שמתקינים בטרריומים. לא ידוע לי היכן ניתן למצא כאלה. אולי ברשתות כמו אייס והום סנטר.

galvin

New member
לא לגמרי הבנתי מה אתה מחפש,

אם זה פח מחורר - חפש אצל בעלי מקצוע העוסקים באלומיניום תריסים וזכוכיות. אם זו רשת - אצל ספקי ציוד גידור, ולפעמים גם אצל אלו שכתובים בשורה מעל. מכל מקום, בדרום תל אביב למשל יש כמה שאפשר למצוא אצלם, ובכל אזור תעשיה זעירה ראוי לשמו, בעצם.

galvin

New member
הערות

1. לא שמתי לב לשם. סליחה. 2. כדאי לעשות סיבוב ולראות חומרים, וכך לדעת עד כמה הם מתאימים, בכל מקרה - 3. לשים לב שהפח \ רשת לא יכול לפצוע את הנחש כשהוא מחפש מאיפה לצאת - בעיקר אם בסוף תקחי באמת פח עם חורים קדוחים או משהו כזה, ואז כדאי לשייף טוב טוב.

doriben

New member
שלום

בקשר לפחים מחוררים, אני השתמשתי בכמה כלובים שבניתי בפח מחורר, שככול הנראה היה של הנמכת תיקרה או משהו כזה? מצאתי אותם ליד איזה פח, אז אין לי מושג מה היה השימוש המקורי, אבל זה היה כמה חתיכות שהספיקו לי לכמה כלובים. בהצלחה.

למעלה