עזרה בבניית מערה לשממיות מנומרות|שר

עזרה בבניית מערה לשממיות מנומרות|שר

אני מתכוון להכין מערה קטנה מחלוקי נחל לשממיות מנומרות באורך 15 ס"מ(פחות או יותר) שתהיה בתוך הטרריום שלהם בתור אחד ממקומות המחבוא. אז התיכנון הוא כזה: 1)לחטא את האבנים. 2)ליבש אותם(תנור/שמש). 3)לסדר אותם בצורה שאני רוצה ולהדביק אבן אחרי אבן עם דבק סיליקון. איך לחטא את האבנים? היה לי יותר כל אם תרשמו שלב אחרי שלב. אם יש לכם עוד הצעות שיכולות לעזור להוסיף למערה או עצות לבנייתה יתקבלו בשמחה. מה אתם חושבים על הרעיון.....? תודה רבה רע ליבני.

T0M3R

New member
תשובה..

כנס לגלריה שלי ותראה מה שבניתי ללאופורד שלי. לקחתי את האבנים שטפתי שירד כל הליכלוך. אז שמתי שעה בתנור בטמפ' הכי גבוהה שיש. אז שתי סיליקון על האנבים והדבקתי בצורה שרציתי ומבחוץ אחרי זה שמתי עוד סיליקון כדי שיחזק את זה. ליופי בין החריצים הקטנים של האבנים הדבקתי עם סיליקון צמחים מלאכותיים. בהצלחה! שוב כנס לגלריה שלי ותראה...

ניתן לחטא את האבנים והחול

על ידי בישולם במשך כמה דקות במים רותחים. אתה יכול למצוא פח ריק של זיתים או מלפפונים להניח בפנים את החול, האבנים להוסיף מים ולבשל על הגז בבית או על מדורה בחוץ. תשתמש בסיליקון שאינו דוחה עובש, הוא עלול לשחרר חומרים רעילים שיפגעו בשממיות. לאחר ההדבקה תן לדבק להתייבש לפחות 24 שעות במקום מאוורר למניעת הרעלה של השממיות. בהצלחה

כן...

כבר ראיתי את המערה שלך לשממיות המנומרות אחלה מערה יפה ומעוצבת יפה. אני אתמול כבר סיימת לבנות את המערה. רע ליבני

למעלה