עזרה בבעיה בונטיל

עזרה בבעיה בונטיל

יש לי אופני הארד רוק ספורט בנות 4 חודשים ולא מזמן עשיתי להם טיובלס במצמן היום שנפחתי אוויר אחרי שמשו כמו שבוע לא רכבתי (תוצאה של המלחמה) יצא לי אחרי כמה שניות כול האוויר ולא כתוצאה של פנצר שניפחתי פעם נוספת את האוויר גילית שבלחץ שמתקרב ללחץ הרגיל (משו כמו 30 ) הוונטיל לא עומד כאילו בלחץ ומוציא את כול האוויר מה לעשות??.?.

xX Parsi men Xx

New member
בתוך הוונטיל

יש את הצוקצ'יק הזה.. תבוא עם סוגר וונטילים או פלייר שפיץ ותנסה לסגור לפתוח לשחק עם זה .. לא יותר מידי כי אז כול החומר יצא לך וכול הלב של הוונטיל.. כנראה הוא ממש פתוח.. סגור חצי סיבוב ותיבדוק אם זה לא מצליח אז עוד חצי סיבוב שחק עם זה..

איזה ונטיל זה?

אם עשו לך טיובלס מהערכה (ג'ו או סטן) - זה אמור להיות ונטיל צרפתי אם עשו לך טיובלס "ביתי" - קרוב לוודאי זהו ונטיל "אוטו" ונטיל אוטו קל מאד להחליף. החלק הפנימי שלו מתברג החוצה (ע"י מפתח ונטילים) ובמקומו ניתן להכניס חלק חדש (מכל פנימית אחרת...). לאומת זאת, אם זהו ונטיל צרפתי מקורי של טיובלס, יש צורך לפרק את הטיובלס כדי להחליפו (ולעתים, יש צורך להחליף את כל הפס של הטיובלס). בכל אופן, מהתיאור שלך יש לי תחושה שהבעיה היא לא בונטיל עצמו. כדי לנפח גלגל טיובלס, אשר איננו טיובלס יעודי (UST), יש צורך בלחץ גבוהה. משאבה ביתית לא תעזור לך פה ואתה תרגיש שאתה מנפח על ריק. עוד אפשרות: הונטיל הוא החלק הכי רגיש במערכת. אם טלטלת אותו חזק מדי תוך כדי הניפוח, - יכול להיות שהוא נקרע מפס הטיובלס. אם זו באמת הבעיה, אתה צריך להיזהר כשאתה מנפח (אגב, גם פנימיות...) ולתפוס את ראש המשאבה ביחד עם כמה שפיצים או הג'אנט כדי למנוע טלטול של הונטיל בזמן הניפוח. גש למצמן בחזרה שיבדקו לך את העניין. בהצלחה.

אממממ

אממ הונטיל הוא הונטיל המקורי עשו לי במצמן טיובלס ביתי, אני דיי חדש בעסקי האופניים ולא כול כך מתמצה: איך אני יודע לזהות אם הונטיל נקרע מפס הטיובלס ???? אהה ואני תושב הצפון וזה דיי בעיה מבחנתי להגיע למצמן ולא נראה לי כול כך שהם פתוחים

xX Parsi men Xx

New member
אני חושב שרוזן מינץ כרמיאל פתוחים

גם בגלל התחרות ויש להם מרחב מוגן..אם זה בסביבה שלך ואתה יכול ליקפו לשם אז סע..בגלל שעשיתה את הטיובלס במצמן תתקשר ותשאל אם פתוחים..

במקרה כזה...

יש באפשרותך להגיע לאזור המרכז? אם כן, בכל חנות מקצועית יוכלו לעזור לך (כנראה בתשלום). אם לא, אולי האפשרות הטובה ביותר מבחינתך היא לשים בינתיים פנימית במקום הטיובלס, וללכת למצמן כשהם ייפתחו. כך לפחות תוכל לרכב בינתיים על האופניים. תוריד את הצמיג לגמרי מהגלגל. תוציא את פס הטיובלס. תכניס את הצמיג רק על צד אחד ותכניס פנימית סגור את הצמיג גם מצידו השני, נפח וסע. בהצלחה

4x4bike

New member
נלחץ -תרתי-בוא להרגע אתנו

למרות קולות הנפילות שברקע אנחנו פעילים רוכבים ופתוחים נשמח לעזור בעת הצורך 04-9869888 מתנצל מראש זה לא לצרכי פרסום דרור

e y a l b

New member
הרגע סיימתי לעשות טיובלס

תתקשר אלי ונראה אולי אני יכול לעזור לך, 054-2055898

למעלה