עזרה בבעיית ברכיים

ariem6

New member
עזרה בבעיית ברכיים

לפני שבועיים אובחנה אצלי שחיקת פיקה בברך.האורטופד שלי המליץ על זריקה לברך ופסיוטרפיה (לאחר שויוקס לא עזר). היום אני נמצא שבוע לאחר הזריקה, עדיין עם כאבים. נקבע לי תור לפסיוטרפיה לעוד ח-ו-ד-ש.רציתי לשאול 2 שאלות: 1. תחת ההנחה (הסבירה?) שחיזוק שרירי רגליים יעזור לי להרפא,ועל מנת לחסוך לי את ההמתנה לפסיוטרפיה, האם תרגילי חיזוק שרירי רגליים במכון כושר יהיה יעיל או בעייתי?(כמובן במגבלות הפציעה). 2. בסולגר המליצו לי להשתמש בתכשיר שנקרא Art-3-plex .זהו חומר שמכיל גלוקוזמין כונרויטין עם msm . מישהו מכיר ויכול לחוות דיעה בנושא? תודה

בעיות ברכיים

אריה שלום, לא הייתי ממליצה להמשיך לחזק את שרירי הרגלים עד שלא תיבדק ע"י פיזיותרפיסט שינחה אותך מה מותר ומה אסור (בהתאם לממצאים). אתה כמובן יכול להמשיך לחזק חגורת כתפיים, בטן, ירך....כמו כן אתה יכול לבצע תרגילי גמישות שהם תמיד חשובים, בעיקר שריר דו ראשי ירכי, מקרבי ומרחיקי ירך, שריר המותן כסל ותאומים (תתיעץ עם המדריך בחדר כושר אני מעריכה שהוא ידע איך למתוח אותם). בכל מקרה אם אין לך סבלנות לחכות חודש, אתה תמיד יכול לפנות למכון פרטי באיזור מגוריך. בדר"כ מחכים רק מספר ימים (אתה כמובן גם מוזמן לאיכילוב
) להתראות

למעלה