עזרה בבקשההההה...

zehava האחת

New member
עזרה בבקשההההה...

קניתי מחליק שיער שדוקא אמור להיות טוב ,גם יש תצוגה שמראה את הטמפרטורה ( כאילו 100 , 180 ..וכו ..) שזה אמור להיות טוב יותר... היום השתמשתי בו לראשונה ואני לא מרגישה שהוא עשה לי את השיער חלק... יכול להיות שלא השתמשתי בו טוב??? חפפתי את השיער ואז ישר העברתי את המחליק..האם זו הדרך??? שמעתי גם שאפשר להשתמש בווקס , האם זה נכון ??? חושבת שאולי אחזיר את זה לחנות ...חחחח זקוקה לעזרתכם בבקשה ולעצתכן... תודה וחג שמח

העברת כשהשיער רטוב?

לא ממליצה..זה שעה לשבת עם המחליק כשהשיער רטוב... וכן וקס לפי פן ומחליק זה טוב.....כמובן שהשיער נשרף יותר הבנתי...הוקס לא ממש מועיל לשיער חוץ מהצורה שזה עושה לו וההחלקה...

zehava האחת

New member
אוףףףףףףףף..תעזרו לי בבקשה...

אני שוקלת להחזיר את זה לחנות .... אם זה לא עושה לי חלק אין לי טעם בו

אולי פשוט את לא עושה טוב וגם יש אפשרות ש..

שעל סוג השיער שלך צריך לעבור יותר עם המחליק.....אל תשברי את הראש על זה...

nickey

New member
תתחדשי על המחליק! ../images/Emo13.gif

איזו חברה הוא? ומה הדגם? בד"כ כתוב על האריזה או בחוברת ההוראות. לא רצוי להשתמש על שיער רטוב, אלא רק אחרי ייבוש מלא טבעי או ייבוש בפן על דרגת חום בינונית ולא גבוהה. ושנית, לחלק את השיער לקבוצות, להחזיק בקליפסים כמו במספרה ולקחת קווצה אחר קווצה, אמנם לוקח זמן אבל רק כך את יכולה להיות בטוחה שכל השיער שלך יוחלק ולא יהיו קטעים "נפוחים" או לא מוחלקים. הבחירה בחומרי העיצוב הינה שלך ורק שלך, את יכולה לשים כל מה שתרצי, אני בעיקרון שמה שמן סיליקון בתרסיס של מישל מרסייה והתוצאה נפלאה

zehava האחת

New member
איזו חמודה...תודה רבה...

אני אנסה באותו סגנון שאת ממליצה ...ובעיקרון קניתי היום טיפות סליקון ..אבל מתי את שמה אותם ?? אחרי ההחלקה לא ??

nickey

New member
שלב הוספת

כמות הסיליקון תלוי גם כן בך, את יכולה רק על הקצוות, על כל השיער, אבל הבנתי שלא רצוי על הקרקפת. את יכולה לפני, במהלך ואחרי.. כמובן שהניסיון בא עם התרגול, גם לי היה קשה בהתחלה והתעצבנתי המון והתחרטתי שקניתי אותו, אבל היום אני מאוד מרוצה ממנו, מחליק לי יופי את השיער

למעלה