עזרה בבקשהה

עזרה בבקשהה

מישהו יודע מאיפה אפשר להוציא תווים של השיר nobody home לפסנתר? ניסיתי למצוא לבד אבל זה לא הלך...

תוריד תוכנה guitar pro

ואז תוכל להוריד מהאתר www.mysongbook.com טאבים של מלא שירים ויש שם בטח את הטאבים של השיר אה יודע מה אני יכול להמיר את הטאבים של התוכנה לקובץ טקסט ואני אשלח לך

wommer

New member
אבל לא הייתי מסתמך על התוכנה הזאת

יותר מדי לפסנתר. לפני כמה חודשים, מישהו רצה גם תוים לאיזשהו שיר, והמליצו על זה. אבל מישהי שאני מכיר, ניסתה לנגן עם התווים שהיו שם, והיא לא הצליחה בשיט, לא היה מתאים. בקיצור, תקנה חוברת של הפלויד, הכי טוב.

Bardogo14

New member
אקורדים

Nobody Home Am C+ C D7 F Fm C I've got a little black book with my poems in E I've got a bag with a toothbrush and a comb in F C When I'm a good dog they sometimes throw me a bone in F C I got elastic bands keeping my shoes on E E7 Got these swollen hand blues. F C Got thirteen channels of shit on the T.V. to choose from C I've got electric light C7 And I've got second sight F Fm C E7 D7/F# G I've got amazing powers of observation G E7/G# And that is how I know Am C+ C6 When I try to get through C/G D On the telephone to you Fm6 C F They'll be nobody home C I've got the obligatory Hendrix perm E E7+ And the inevitable pinhole burns F C All down in the front of my favourite satin shirt F C I've got nicotine stains on my fingers E I've got a silver spoon on a chain F C I've got a grand piano to prop up my mortal remains C I've got wild staring eyes C7 F I've got a strong urge to fly Fm C E Am D7 G E7 But I've got nowhere to fly to Am C D7 Ooooh Babe when I pick up the phone Fm6 C F C There's still nobody home F C I've got a pair of Gohills boots E E7 And I've got fading roots

תודה, אך אבקש שלא להעלות מילות

שירים במלואם לפורום, מאחר וזה אסור, על פי הנחיות הנהלת "תפוז". הודעות כאלו ימחקו, כפי שנעשה גם בעבר.

מותר להעלות מילים של שירים במלואן

רק אם הן חלק מניתוח של שיר או דיון בו (אגב, זה גם כתוב בתקנון; כדאי לעיין). העלאת מילים בעלמא אינה מותרת. לצורך העניין, בואו נגיד שגם מתן האקורדים/טאבים לשיר הוא "ניתוח"
. נראה לי שאוכל לשכנע את בג"צ בכך. באשר להגיון מאחורי הכלל: ככלל, העתקת מילים במלואן - שלא כדרך ציטוט חלקי - מהווה הפרה של זכויות יוצרים, אם לא מקבלים את הסכמת המחבר/ים. אבל לכלל יש חריגים, שאחד מהם הוא העתקה לצורך לימוד. בצורה זו ניתן, למשל, לצלם ספרים בספריית ביה"ס או האוניברסיטה, אם זה נועד לצורך הכנת שעורי בית. בהקשר של דיונים בפורום, ניתוחים של שירים או דיונים עליהם, כולל התרשמויות מהשיר, הם "לימוד", ולכן מוגנים.

לא, אנחנו מדברים כאן רק על הדיונים

בפורום. הורדות וכד' אסורות בכל מקרה, ללא הסכמת בעלי זכויות היוצרים. מי שמעלים (ומורידים) סרטים או אלבומים מתוכנות שיתוף, ממילא אינם מבקשים רשות מהיוצרים או בעלי הזכויות, מלבד אתרים כגון iTunes וכו', שהם חוקיים.

למעלה