עזרה בבקשה אני וחברה רוצים להגר

DanAjax1991

New member
עזרה בבקשה אני וחברה רוצים להגר

היי, אני וחברה שלי בני 18 ואנחנו מתכוונים לא להתגייס. אנחנו רוצים לבוא לאוסטרליה בתור תירים ואז לבקש מהשגרירות שם ויזה. עכשיו ההורים של שתינו לא מודעים למצב , הם חושבים שאנחנו נתגייס(אבל רק פריארם יתגיסו לצבא של מדינה מחורבנת כל-כך) כבר קנינו כרטיסים לדצמבר , אני והיא מתכוונים גם להתחתן שם,לקנות בית. לה ולי יש חסכנות חסכנו הרבה כסף עכשיו השאלה שלי איזה עבודות יש לאנשים בגיל שלנו? וכמה עולה שם לשכור בית( דירה של חדר)? לנו נמאס מהמדינה הזאת הכול פה מסריח,מושחט,המצב הביטוחני שהולך ומידרדר אז אודה לכם אם תיתנו עצות

SashaDon1992

New member
תפסיק לעשות שטויות

1. אין דבר כזה להישאר על ויזת תייר, מה שיקרה זה לפי דעתי יעפו אותך ואת חברה שלך על המטוס הראשון לבן גוריון 2. אתם עושים טעות חמורה, אתם ישראלים עם לא תעשו צבא ימררו לכם את החיים פה. זה לא כמוני שלא נולדתי פה,ואני לא יהודי,ולא הייתי אזרח ישראלי בכלל. 3. עם ההורים שלכם לא מודעים למצב,הם יודיעו למשטרה ואז בסוף יחזירו אותכם לארץ בכול מקרה. 4. אתם צריכים מקצוע כלשהו/או ללמוד שם במכללה 5. לפי דעתי אתה עושה טעות אני גם כמעט עשיתי טעות של החיים, אבל בזכות חברי הפורום(רוק עם שבלולים והמנהל) הבנתי שאין לי סיכוי ואוסטרילה/ני-זילנד לא מתאמים לי עכשיו אני מחפש מקום אחר בעולם הרי העולם שלנו ענק 6. מאיפה אתה יודע? אולי תאהב את המדינה ותרצה להישאר בה הגירה זה לא בשביל כול אחד אתה תתצטרך לעשות הרבה ויתורים בחיים( אני למשל לא אכפת העיקר לא לגור במקום המסריח הזה)

SashaDon1992

New member
נמאס לי ממך

אולי במקום, להיות ביקורתי תעשה משהו מועיל ותעזור לאנשים במקום?

zilby

New member
תגובה

אל תעשה שטויות, אם אתה מעוניין להגר חכה עוד כמה שנים עד שיהיה לך מקצוע ביד שיאפשר לך לעשות זאת חוקית. להגיע עם ויזת תייר ו״לבקש ויזה מהשגרירות שם״ לא יתן לך כלום, על איזה בסיס אתם רוצים לבקש ויזה?אוסטרליה לא נותנת סתם ככה ויזה לאנשים.

guyguy2003

New member
אתם בכלל לא תוכלו לעלות על מטוס

לאוסטרליה צריך ויזה שמוציאים מהארץ ולא יאשרו לכם ויזת תייר כי מיד יבינו מה התכנון. אם אתם לא רוצים להתגייס אל תתגייסו, תלמדו משהו מועיל ואח"כ אולי תוכלו להגר למדינה אחרת. כמובן שאם יש לכם דרכון זר אתם יכולים להגר בלי בעיה למדינה של הדרכון (ואם הוא של האיחוד אז פוטנציאלית גם לכל מדינה באיחוד האירופאי).

N0

New member
מסכים

יהיה לכם קשה מאוד להוציא ויזה וגם אז אתם כנראה תעופו מפה מהר מאוד.
אם הרצון הוא לרדת מהארץ יש מדינות זולות יותר שיותר קל להגיע אליהן בלי צורך בויזה מראש (אני לא יודע על מה אתם מדברים בהרבה כסף אבל רוב הסיכויים שאין לכם מושג ויש לכם כסף למספר חודשים לא כולל טיסות במקרה הטוב ).
&nbsp
בכל מקרה כמו שגיא כתב אין קשר בין זה לבין הצבא. אם לא בא לכם אל תעשו צבא יש מספיק דרכים לסרב ולהשתחרר בלי השלכות יותר מידי קשות בטווח הקצר והארוך. לעבור עכשיו מדינה בלי משפחה חברים עבודה או כסף יהיה הרבה יותר קשה.

למעלה