עזרה בבקשה אני חדש בעסק....

sagivby

New member
עזרה בבקשה אני חדש בעסק....

היום קיבלתי I-POD של 20 גיגה מארה"ב הצלחתי איך שהוא להעביר שירים אבל הוא כל הזמן נתקע לי אני עושה ריסט והוא מראה סימן של תיקיה עם סימן קריאה ליד מה אני עושה???? בבקשה אני צריך עזרה!!!!!

weird dust

New member
ליפני הניתוק אתה עושה ניתוק מאובטח?

אתה לוחץ על הכפתור באי טונז או זה שנימצא ליד השעון הקטן (בצד ימין למטה בגירסא האנגלית או בצד שמאל למטה בגירסה העיברית)

sagivby

New member
אוקיי אז ככה

שאני לוחץ הוא פותח את המגש של הסידי במחשב שאני מפעיל את ה I-POD הוא מראה לי תיקיה עם סימן שאלה עליהה והוא לא רוצה לפתוח אותו יש דרך לפרמט או לפתור את הבעיה בבקרשה???

sagivby

New member
אולי אתם יכולים להסיבר לי...

איך שמים את השירים בתוך ה I-POD???? בבקשה??

או קיי...

אני יודעת שאני לא הכי מומחית ולא כדאי לקבל ממני עצה אבל אני יודעת (בדרך מסויימ ומוזרה...) אתה מעביר את כל השירים שאתה רוצה מהקאזה או מאיפה שלא תרצה לתיקיה של אמ פי 3 ממנה אתה מעביר לאי טונס, אתה פשוט גורר את השירים לאי טונס (לרשימה) ואז אתה מחבר את האיי פוד וזה מראה לך סימן עצור וכותב שלא תנתק אותו... אח"כ זה מראה לך סימן של V ואומר לך שאתה יכול לנתק אותו... (שזה מסיים להעביר) ואז יש לך את כל השירים על האיי פוד...
אנג'וי...

weird dust

New member
אני יסביר למה אני לא עונה

אין לי אי פוד הכל אצלי זה תאורטית ובעיקרון ובמחשבה שככה זה יש שלב שאני כבר לא ממש יודע אני יכול להגיד בערך איך לעשות את זה אבל שוב זה עצה שהיא לא בטוחה ואני לא יכול לעזור הרבה.

sagivby

New member
הצלחתי להעביר שירים אבל...

הוא נתקע לי מה אני עושה???

sagivby

New member
דרך 2 אבל הוא לא נתקע במחשב

שאני שומע שירים הוא פתאום נתקע ואז אני עושה למכשיר ריסט ואז הוא לא עולה יותר צריך לפרמט איך שהוא דרך המחשב למה זה נתקע????

למעלה