עזרה בבקשה, אני מחפש רופא פסכיאטר

Nice Guy

New member
עזרה בבקשה, אני מחפש רופא פסכיאטר

שמתמחה בעזרה לזיהוי מחלת האלצהיימר או כתופעה שנלווית לדיכאון, אימי בת 59, סובלת מירידה ביכולות קוגנטיביות שהתגלו במהלך הזמן (שנתיים אחרונות) וכמו כן הייתה בבדיקה בסקר המוח באיכילוב, שם קבעו שיש ירידה משמעותית וצריכים לפנות למרפאת זכרון לקבלת יעוץ, אבחנה, וטיפול תרופתי. הגענו למרפאת הזכרון, הרופאה שם עשתה מבחן לאימי (מיני מנטל) והיא קבלה ציון של 28 מתוך 30 , כך גם בבית חולים אחר לפני כשנה. אימי נמצאת בדיכאון, אין לה תיאבון, לא ישנה טוב, עייפה כל הזמן, הרופאה שבמרפאת הזכרון הפנתה אותנו ליעוץ פסכיאטרי,היא טוענת שכל הבעיה היא תופעת לוואי של הדיכאון(הלוואי) ולא יכלה להמליץ על שום רופא פסכיאטר, הזמן עובר ואין לי מושג אל מי לפנות, אימי מדברת עברית בלי בעיה, אך יותר טבעי בשבילה לדבר רוסית, בבקשה, אם מישהו מכיר רופא שיכול לעזור, אשמח לקבל פרטים עליו. תודה מראש NICE GUY

אנימו

New member
פסייאטר וניורולוג

הרופאים המטפלים בתופעות הדכאון של האוכלוסיה המתבגרת הם פסיכוגריאטריים. תתייעץ עם רופא המשפחה שלך . יש רופאים כאלה בבי"ח פסיכיאטריים או במחלקות הפסיכיאטריות בבי"ח. המאתרים את המחלה הם בד"כ הניורולוגים עפ"י הממצאים של הסי.טי. וה-אמ.אר.איי. והמיני מנטל. אגב התוצאה שציינת קרובה מאוד למקסימום אבל צריך לעקוב אחריה. אפשר להתייעץ גם עם הניורולוג. הדימנסיה מלווה פעמים רבות בדיכאון אבל לא כל דיכאון הוא תוצאה של דימנסיה.לכדורים הניתנים לדיכאון יש גם תופעות לוואי וגם כאן יש לגלות עירנות ומעקב. מקווה שעזרתי למרות שלא ציינתי שם של רופא . כרגיל על כל רופא יש דעות לכאן ולכאן וזו אחריות לא קטנה להמליץ על מישהו . כמו כן יש בהמלצה אספקט של פירסום שאסור בפורום.

Nice Guy

New member
תודה על תשובתך, אני לא בטוח שאני

צריך רופא פסיכוגריאטרי, כלומר לאמא שלי יש סיבות טובות להיות בדיכאון, רואים שיש בעיה, לא יודעים את מקורה, אף אחד מהרופאים לא רוצה לבצע בדיקת MRI למרות בקשות חוזרות ונשנות שלי, וCT אנחנו הולכים לבצע בקרוב מאוד, CT שני כשבקודם היה הכל תקין. אני מחפש פסכיאטר שיכול לתת הערכה פסכיאטרית לגבי המצב של אמא שלי מבחינת הדיכאון. ואני מסכים איתך שבפורום זה לא המקום לתת שם, אך תמיד אפשר לפנות באופן פרטי דרך מערכת המסרים. תודה בכל אופן. NICE GUY

מני בר

New member
היי

ראשית לבי איתך וברוך הבא לפורום. אני מבין מדבריל שאתה מחפש פסיכאטר דובר רוסית,נכון? אינני מכיר כזה ואינני יודע מהיכן אתם בארץ. ניתן לפנות עי המלצה אולי של מרפאת הזכרון או עי בית חולים פסיכאטרי באיזור וכו

ידידים

New member
בשיבא

במרפאת הזיכרון של בית החולים שיבא תל השומר יש רופאה פסיכאטרית דוברת רוסית שמה אנה - היא גם רופאה טובה.

Nice Guy

New member
המקסימום הוא 30 וזה אומר אדם בריא

פחות מ 25 אם אני לא טועה כבר יש אפשרות לקבל כדורים, וזה מה שהכי מוזר, למי שיש 28 לא זכאי לכדורים שמאטים את התפתחות המחלה, מחכים כביכול שהאדם יהיה גמור... ממש ביזיון.

למעלה