עזרה בבקשה בבחירת לוגו..

פליאו

New member
עזרה בבקשה בבחירת לוגו..

1. תתייחסו כאילו המלל בעיברית תקין... (כתוב - תכשטים מעוצבים)
2. אני אשמח לתשובה ברורה, למשל, ה-ROYAL עם הפונט הזה וה- JEWERLY עם הפונט ההוא, ועם טבעת או בלי טבעת וכו...
3. אני אשמח לכל עזרה, זו הזמנות אחרונה שלי..
4. לידע כללי, אני מוכרת תכשיטי גולדפילד.
תודה רבה חברים!

rondadon1985

New member
סך הכל לא רע

הכיוון נחמד.
&nbsp
אהבתי יותר את אלו שה-OYAL הוא באותיות דפוס, אבל בהחלט יכול להיות שאותיות כתב יד יעבדו פה, פשוט לא הפונט והצורה שהם שולבו בדוגמה הנוכחית.
&nbsp
מה שכן, יש את ה"טבעת יהלום" שמשולבת בחלק מהדוגמאות, הייתי מנסה להחליף את האות O בטבעת הזו, במקום לשלב אותה בנוסף (בנוסף, היא יוצרת לדעתי עומס).
&nbsp
את הJEWELRY בפונט ה"מנוקד" - להוריד. לא מתאים כלל.
ה"תת כותרת" (תכשיטים, תכשיטים מעוצבים...או מה שתחליטי), צריך להיות במיקום ובגודל מתאימה יותר.
לא למרכז אותה מתחת לOYAL, אלא להצמיד אותה לפינה הימנית. ובכלל - אם התת כותרת הזו קיימת - לוותר על ה"השתקפות" של הכותרת העליונה - זה יוצר חוסר סדר ולא נוח לקרוא את התת כותרת.

da da da da

New member
יפה, אבל צריך עבודה

1. הגופן של jewelry (האחרון - ימין):
ממש לא. לא מתאים. נראה תקוע. מטושטש בגלל הצל של המילה מעליה.
לדעתי, פונט אחר. הגופן הזה לא יעבוד פה.

2. המיקום של הטבעת:
לא מתאים מתחת ל-O. בסדר בסוף המילה. טוב מעל ה-O (הטיפה חתוכה).
דעתי: לנסות לעשות את זה חלק מה-O.

3. העיגול מסביב ל -R:
יפה (מאוד), אבל בלי קשר.

Nandn09

New member
כולם דומים ובכולם נעשו באופן לא מקצועי

אין תחת השמש, פונט מוזהב וסריפי עם עיגול...צר לי לבשר לך יקירה שבענייני עיצוב לוגו כדאי לך לקחת מישהו מקצועי עם חוש יצירתי ומפותח משמע מעצב חושב ולא גרפיקאי מבצע, נראה כאילו שזה לוגו מועתק מעוד כמה מוכרי תכשיטי גולדפילד כי רואים את הלוגואים האלה בכל מקום ואין שום הבדל מוחשי בין כל הדוגמאות שהעברת, אם המעצב היה רציני הוא היה נותן לך כמה סקיצות שונות עיצובים שונים לחלוטין,ובלי עברית הפוכה זה בטוח.
יש הרבה פרמטרים שצריך להתייחס אליהם שמעצבים לוגו והלוגו הזה לא עומד בפרמטרים
צר לי, בהצלחה.

Nandn09

New member
צר לי:(

מי המעצב שלך? הוא לא מקצועי...
זה לוגו מאוד בנאלי ולא מתאים לא לקהל יעד ישראלי וגם לא לרוכשי גולדפילד , לדעתי האישית,
תכשיטי גולדפילד הם לא תכשיטים "יוקרתיים" הם תכשיטים שמיועדים "לעם" מה שנקרא, לאנשים שיכולים להרשות לעצמם תכשיט " מעוצב" קצת יותר ביוקר מאשר בחנויות האקססוריז הפזורות ברחבי הארץ שם מוכרים תכשיטים בכאילו..,את מוכרת קצת יותר ביוקר אבל גם לא הכי, מה שאומר שהוא לא צריך לשדר יוקרה אבל גם לא משהו זול מידי אלא משהו באמצע,וגם צריך לשדר אלגנטיות ועיצוב מתוחכם קצת יותר , ז"א לשדר איזשהו עיצוב שיקי מתחכם, וזה קצה הקרחון למה שזה אמור לשדר,

מה שאנשים שוכחים זה שלוגו לא רק מופיע על השילוט בחנות, הוא מופיע אח"כ בכל מקום אחר שיווקי ואז יצטרך להשתלב זה בהתמדה כי לא טוב ולא מומלץ להחליף כל הזמן לוגואים...ולכן עדיף שמישהו מקצועי יעשה את זה.
בהצלחה

פליאו

New member
תודה, אבל התבלבלתי..

&nbsp
האמת היא שאני מוכרת ממש בזול,
זול יותר מכל מוכרי הגולדפילד שאני מכירה (עשיתי סקרים..)
אבל אני לא מבינה... בגלל זה אמור להיות לי לוגו פשוט יותר? דווקא ביקשתי ממנו לוגו יוקרתי...זה כל הכיף לקנות בזול, אבל ממקום שמרגיש יוקרתי, לא?
&nbsp

Nandn09

New member
לא, זה לא משרת את המטרה

מי שרוצה לקנות יוקרתי ילך לחנויות יוקרתיות , מי שרוצה לקנות בזול יקנה במקומות שנראים בזול,
מה זה אומר מוכרת ממש בזול? בכמה את מוכרת ? את מעצבת ? את לא מעצבת ?האם זו אותה הסחורה?
הרבה שאלות...שצריך לענות עליהן לפני שמקימים עסק ולפני שמעצבים לוגו , כי אחרת נתון לכשלון
אלא אם כן אתה מכולת או חנות בשקל ואתה לזמן קצוב
הייתי ממשיכה איתך , אבל נראה לי שהבעיה היא המעצב ואני לא המעצבת שלך
את לא צריכה לכוון את המעצב...הוא צריך לכוון אותך ואמורה להיות לו אישיות , אני בטוחה ב90 אחוזים שהבן אדם לא מעצב ולא נעליים הוא רק גרפיקאי וגם לא ממש...למד כנראה לבד או באיזו מכללה של כאילו.

פליאו

New member
אז בעצם

אני צריכה בעצם לומר לו שהלוגו שלו יוקרתי מידי ושיעצב לי משהו פשוט יותר?
&nbsp
טוב, תודה!

rondadon1985

New member
מבין האפשרויות האחרונות

אם צריך לבחור מבינהן, הייתי הולך על האחרונה, אבל את ה"תכשיטי גולדפילד" משנה פונט (הוא נראה רע), ומתאים במיקום והגודל.
מצורפת סקיצה פשטנית של הכוונה שלי.

למעלה