עזרה בבקשה!!!! בבקשה@!!!

עזרה בבקשה!!!! בבקשה@!!!

שלום לכולם!!!! אני דיי חדשה פה אני מאוד אוהבת את התחום רק לא מבינה בו כלום הסיכויי שאני אצליח לרטש ולהצליח זה כמו הסיכויי שפילים וגמלים יתקיפו את ארצנו הקטנטונת! עכשיו הבעיה שלי היא כזו! יש לי מדריך מפורט רק שאני לא ממש מבינה אותו בהתחלה זה קל אחר כך ממש לא אני חייבת לרטש קרוב לאלף תמונות חתונה! וכבר חצי שנה שלמה אני ממתינה לעזרה וכלום לא זז! המדריך הכי מפורט שאני מצאתי הוא כאן.. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=364651 אבל שאלתי היא האם ניתן לעשות את אותו מדריך בצורת סירטון פשוט שהמדגים יעבור צעד צעד ואני כמובן כמו תוכי יעבור אחריו ואם לא מה אפשר לעשות כדיי להבין את המדריך הזה שמצאתי@ אני על סף יאוש! תודה ויום יפה!

את לא זקוקה למדריך הזה הריטוש הז ה מיועד

לריטוש מגזינים תאמיני לי שהוא לא ניראה אמיתי וכולם כבר מכירים את זה את צריכה לעבוד על טכניקות יותר פשוטות ושניראות יותר אמיתיות או שתעלי לפה תמונות שאת רוצה לשפר, או שתיפני לאחד המעצבים פה בפרטי והוא ינסה לעזור לך

היי

אז אני זקוקה למדריך שפשוט יעשה פניי בובה ממש חרסינה בלי קמטים תחת העיינים בלי כל מיניי בררות@ ממש חלק אנלא רוצה שמישו יעשה את זה עבורי אני רוצה ללמוד את זה בעצמי סרטון וידיוא ממש יכול לעזור

היתי לוקח את ההצעה של נינג'ה כי יש שמה המון

סירטונים אבל שוב לא בטוח כמה זה יעזור לך כי זה תלוי איזה גירסה של פוטושופ יש לך

אויי כבר בא לי לבכות!

ביוטיוב המצגת ממש לא ברורה!!!! הגדלתי את התצוגה ולא ברור בכלל על מה המציג לוחצ וכאלה.. אוף אני על הסףףףףףףף אני כל כך מיואשת! לא מבינה למה לא הוציאו מדריך דרך המדיה פלייר של ריטוש יש לי סרטון במדייה אבל של אור וצבע לתמונה והסתדרתי איתו מעולה! המציג הציג את זה לאט וברור כך צריך לגביי הריטוש עצמו שמישהו בבקשה יעזור לי

Ninja

New member
תפתחי PS במקביל ותנסי לעקוב אחר מיקום התפריט

אם את עובדת על אותה הגרסא, ניתן לשמוע ולראות את המיקום בתפריט אותו הוא בוחר. אולי זה לא הדבר הכי פשוט, אבל שיהיה בהצלחה.

mayarub

New member
אני התחלתי מהאתר הזה - כנסי

גמני הייתי כמוך כולם מתחילים מאפס למדתי הכל בעצמי ושניתקלתי בבעיות פניתי לפורום כאן והם עזרו לי באתר הזה יש סירטונים שמסבירים דבר דבר בעברית בהצלחה וברוכה הבאה

למעלה