עזרה בבקשה - בחירת קונסולה

Netta79

New member
עזרה בבקשה - בחירת קונסולה

היי,
אני לא מבינה בזה כלום,
טסה להונג קונג מחר ומעוניינת לקנות קונסולה שווה ועכשווית לבן 13 -
היה לו Wii ואחר כך XBOX360 שהתקלקל .
מה הכי שווה, למשחק של יותר מאדם אחד אם רוצים (יש גם משקפיים למציאות רבודה??? האם זה ליחיד?)
האם כשקונים בסין יש הגבלות ?
בקיצור- כל עזרה תתקבל בברכה,
לא בא לי לקנות ואז לבאס...
תודה רבה לעוזרים

evilplate

New member
מאמין שהפס4 תהיה כנראה הכדאית ביותר

הסוויץ׳ של נינטנדו גם נחשבת לקונסולה מעולה, אבל יותר כמשלימה במידה וכבר היתה לו קונסולה ראשית, אין לה מספיק משחקים כקונסולה בלעדית.
&nbsp
הפס4 היא הקונסולה המצליחה ביותר (מה שמעלה את הסבירות שזה גם מה שיש לחברים שלו) עם מבחר המשחקים הגדול ביותר בטוטאל. יש אפשרות למשקפי VR על הפס4 (היחידה שמציעה את האופציה הזו), אבל זה אביזר יקר בפני עצמו שדורש תוספת תשלום נכבדת ובכל מקרה כרגע זה יותר בגדר גימיק, אין ל VR מספיק תוכן ברמה גבוהה (99.9% מהמשחקים הממש טובים משוחקים בצורה רגילה ללא משקפיים) ואחרי שההתלהבות הראשונית תפוג אני מאמין שהוא לא ימצא לפלטפורה ממש הרבה שימוש.
&nbsp
בלי קשר אם כבר קונים VR אז מומלץ לקנות עם הגרסה החזקה יותר של הפס4 - גרסת הפרו.
&nbsp
יש גם את האופציה של האקס בוקס וואן שדומה מאוד במהותה לפס4 אך נופלת ממנה מבחינת מבחר בלעדיים (משחקים שפותחו בלעדית עבור הקונסולה ושלא ניתן לשחק בהם אצל המתחרות) והיא מעט חלשה יותר. מצד שני היא מציעה שירותים טובים וידידותיים יותר לצרכן כמו ה game pass שזה סוג של מנוי חודשי סטייל נטפליקס רק של משחקים. בנוסף היא גם תומכת תמיכה מלאה במשחקי ה 360 ככה שהמשחקים מהקונסולה הקודמת שלו אמורים לעבוד גם עליה אם יש לו עוד עניין בהם.
&nbsp
בתכלס אני לא חושב שאפשר ממש ליפול עם אף אחת מהבחירות האלו, וזה בכל מקרה תלוי הרבה במה יש לחברים כי רוב הנקודות של הבעד ונגד בעיקר בגילאים הללו מתמצות ב ל״מה יש לחברים״ לרוב. כאמור מבחינת הימור עיוור האופציה הכי בטוחה זו הפס4 ברוב המקרים.

evilplate

New member
דיברתי על האקס בוקס הרגיל מול הפס4 הרגיל

על הפרו המלצתי אם היא חזק בקטע של VR (למרות שלדעתי זה לא מצדיק את ההשקעה בשלב הזה אבל עניין שלה) כי שם הכח עוזר לחדות תמונה גבוהה יותר שזה מוסיף כשאתה רואה משחק ממרחק של סנטימטר, אין ל XBOX ONE X רכיב של VR ככה שהכח העדיף שלו לא עוזר בהקשר הזה.
&nbsp

ipv6

Member
האם למשחקים אין הגדרות?

כלומר ה-PRO לא תדע להריץ משחק ב-יותר FPS על רזולוציה גבוהה יותר?
נניח שמדובר במסך שהוא רק "FHD". האם כל משחק ירוץ PS רגיל בהגדרות המקסימליות בדיוק כמו שהוא ירוץ על ה-pro?

אני תוהה אם זה לא מצב ששקול ללהריץ את אות והמשחק על כרטיס מסך חזק יותר במחשב.

evilplate

New member
לא כל כך הבנתי אותך

משחקים שתומכים בפרו לרוב מקבלים הגדרות מוכנות מראש ע״י המפתחים, לעיתים יתנו לך לבחור מצב משחק שמציע fps מהיר יותר על חשבון גראפיקה, הרבה פעמים הם יגיעו עם רזולוציה גבוהה יותר והגדרות גבוהות יותר ב AF וכו׳ וזהו, זה בעיקר תלוי במפתחים.

ככה שבעיקרון משחקי פרו אכן מקבילים ללקנות כרטיס חדש ולהגביר את ההגדרות רק שאין את אותו החופש בלשחק בהגדרות האלו כמו שיש על ה PC.

למעלה