עזרה בבקשה בקשר לטקסטורות

pure_as_fire

New member
עזרה בבקשה בקשר לטקסטורות ../images/Emo101.gif

אני צריך אתר של טקסטורות זכוכית אבל שיהיו טקסטורות קלות לא מעל 20 kb חיפשתי בלינקים של הפורום ולא מצאתי דברים שמתאימים לי תודה !

eldarinn

New member
שאלה

מה הכוונה בטקסטורות זכוכית? אתה מודע לעובדה שזכוכית בתכנת תלת מימד היא למעשה מפת השתקפות פשוטה ע"ב TRANSPARENCY של כל דבר שנמצא מסביב לחומר שהיא מייצגת. אתה מתכוון אולי שאתה צריך מפה של חלונות גורד שחקים? נתונים לקריסטל/חלון של רכב? מה בדיוק?

pure_as_fire

New member
כן אני מודע אבל....

בתוכנה שאני עובד איתה האפשרות הזאת ממש לא משהו... אז אני צריך משהו כמו מה שאתה כתבת מפה של חלונות גורד שחקים אני פשוט צריך תמונה של זכוכית...שצילמו במציאות

preacher

New member
Google Image search

הכלי החשוב ביותר שאני מכיר למודליסט שמשתמש בטקסטורות... אתה צריך זכוכית לחלון פשוט תכתוב GLASS WINDOW או משהו כזה ותראה מה תמצא. אח"כ תעביר את זה לתוכנת עיבוד תמונה - פוטושופ, פיינט שופ או גימפ ותיישר את זה לטקסטורה שאתה יכול להשתמש בה.

o0WildCat0o

New member
איזה תוכנה בדיוק ?

באיזה תוכנה אתה משתמש ? ואיזה סוג של טקסטורה ? (כי "זכוכית" זה סתם שילוב של שקיפות והשתקפות)

Nebelis

New member
אתה צריך לפרט

איזה אוויר אתה מחפש? אוויר לנשימה? אוויר דל? אוויר עבה? אוויר עם אבק או בלי? אולי רק חמצן טהור? אתה צריך לפרט. אם אתה רוצה אני מוכר אוויר בלתי נראה במחיר לא גבוהה...

hazgul

New member
אויר

עושה קצת בעיות. למשל, הוא נוטה להיות בלתי נראה..... אבל בטח אפשר לפתור את זה......

o0WildCat0o

New member
אויר ?!?

מ´סתומרת אויר ? מזוהם ? או עננים אולי ? למה הכוונה ? (או שאולי סתם הית סרקסטי) o0WildCat0o

למעלה