עזרה בבקשה בתרגילים

עזרה בבקשה בתרגילים

אני מתנדבת פר"ח אצל ילדה בת 9 כיתה ג'. חלשלושה קטנה ביישנית ומ-ת-ו-ק-ה. יש להם בבית סקוטר פיטבול וטרמפולינה. (האמא קנתה בעקבות המלצה של מרפאה בעיסוק שעבדה עם הילדה) לאמא אין טיפה זמן וסבלנות לעבוד על זה עם הילדה והיא הציעה לי למלא בזה את הזמן המשותף שלנו. שאלתי: היכן יש ספר הדרכה או דוגמאות לתרגילים שאני יכולה לבצע איתה? בשם האם: היא מאובחנת עם חגורת כתפיים חלשה וקושי בויסות חושי או תחושי לא זוכרת איך אומרים זאת. תודה מאוד לכולכן

נאוה ר

New member
ליהי כל הכבוד על היוזמה!

לפני שאתן תשובה לא מקצועים כיוון שאני לא מכירה אאת הילדה נסי לברר האם ניתן ליצור קשר טלפוני אפילו עם נרפאה ביסוק שמכירה את הילדים. אם לא אז ניתן לחשוב אולי על דברים שניתן לעשות.

Mנטה

New member
ככה אני התחלתי ../images/Emo6.gif

נתנו לי ילדה לחנוך ופלסטלינה ואמרו לי שצריך לעבוד עם הילדה על חיזוק האצבעות. מה שקרה בסופו של דבר (זה היה לפני מליון שנים, אני היתי אז בכיתה ז') זה שבאתי פעם בשבוע, שיחקתי אתה בפלסטלינה ובעצם בדיעבד אני יודעת שחיזקתי לה את הבטחון העצמי והכישורים החברתיים, והיא הפיקה מזה לא מעט. אם כי אני לא בטוחה שעזרתי לה עם חיזוק כפות הידיים...
את מתארת ילדה עם כמה בעיות וצריך ידע כדי לעבוד על כולן. אבל את לא אמורה לדעת את הידע הזה. אז אולי פשוט תנסי לשחק אתה עם האביזרים האלו ויש דברים שיקרו מעצמם. רק תשימי לב להיזהר, כי אם למשל היא שוכבת על הפיטבול ואין לה מספיק כוח או משהו, היא יכולה לדפוק את הראש ברצפה וכו'. בהצלחה.

sarale20

New member
אפשר לחפש בספריות

חוברת עם הפעלות לילדים. או כמו שאמרו לך לנסות ליצור קשר עם המרפאה בעיסוק שהמליצה לאמא לקנות את הציוד ושתדריך אותך. יכול להיות שיש לאמא היכן שהוא סיכום של התהליך שהילדה עברה אצל המרפאה בעיסוק ואולי יש שם המלצות לתרגילים כל הכבוד, ובהצלחה

תודה לכולכן על ההתיחסות אשתדל לעשות את

המקסימום. בכל מקרה נראה לי שהעיקר זה זמן האיכות ולא ממש משנה מה עושים.

למעלה