עזרה בבקשה-גרנד קורט

fear dark

New member
עזרה בבקשה-גרנד קורט

אתמול שמענו בראשונה על מלון גרנד קורט.שהוא חדש יפה וכו..(זה נכון?) התקשרנו לקבלה ואמרו לנו שהוא 4 כוכבים מפני שאין בריכה במלון עדין ולכן יש כניסה למבקרי המלון בברכה במלון ליד או משו כזה. ללכת על זה או לא?

שמר2

New member
בהחלט כן

מלון מעולה וגם במחיר "היכרות". אין לי כרגע זמן להרחיב, אבל אני חושב שכתבתי משהו עליו לפני כמה ימים - תנסי בחיפוש.

שמר2

New member
מלון חדיש וחדש

ממש "מהניילונים". חדרים בהחלט ברמה של 4 כוכבים אבל היום יש למלונות פטנט של להגדיר עצמם כ-4 כוכבים "דלוקס" ולא 5 כוכבים מאכזב... נמצא ליד כביש מספר אחת (ליד מלונות נובוטל ועץ הזית) שזה מיקום מצויים לבעלי רכב, גם אם לא מרכז מערב ירושלים. האוכל היה טוב מאוד והאוירה מאוד נעימה... לא היה לי הרבה מה להוסיף על זה, אבל בעוד בערך שבוע אני שוב שם, ואז אעלה דיווח עם תמונות.

fear dark

New member
תודה רבה רק עוד שאלה אם אפשר

איך החדרים?מזתומרת 4 כוכבים?נקים?יפים?....המקלחת נקיה? תודה וסליחה...

הייתי שם בסיור...

החדרים יפים נקיים הכל חדש דנדש מהבחינה הזאת אין לך מה לדאוג, שווה לבקש ולעמוד על כך שתקבלו חדר שאינו פונה לכביש הראשי, (גם מבחינת רעש וגם מבחינת נוף) אלא לחצר המטופחת הפנימית, שעל שמה שם המלון, או לצד של העיר העתיקה. האוכל שם היה ממש מצויין ומגוון... אהבתי! תקחי בחשבון שזה מקום נעים לשים ת'ראש,למי שמתכנן לצאת לטייל בי-ם , אין שם בידור או אי אלו תוכניות או בריכה-הם נותנים כניסה לבריכה בהר הצופים. סה"כ מבין כל המלונות בכביש 1 הוא המוביל והמומלץ ביותר. תהנו

שמר2

New member
כן וכן

בין החדרים הטובים ביותר שניתן למצוא בירושלים.

שמר2

New member
וישנן עוד כמה הערות שלי באופציית ה

חיפוש - לפי "גרנד"

למעלה