עזרה בבקשה! הגדרות אינרטנט

CheRNobyL

New member
עזרה בבקשה! הגדרות אינרטנט

מישהו יודע איך מגדירים ראוטר עם הרשת בלינוקס? אני פשוט ניסיתי הכל ולא הצלחתי.. תודה מראש

lizard

New member
מההההה ????

להגדיר לינוקס כראוטר ? להגדיר את הרואטינג ללינוקס ? לספר לראוטר על הלינוקס ?? מה בדיוק אתה צריך ??.

CheRNobyL

New member
להגדיר את הלינוקס שיעבוד עם הראוטר

כדי שאני יוכל להכנס לאינטרנט משם....

lizard

New member
אה

2 שניות תריץ netconfig. במסך שהוא יפתח לך תרשום את כל הפרטים. DHCP כן או לא (אני מקווה שאתה יודע מה זה...). כתובת IP. NETMASK ראוטר (GETAWAY) כתובת של שרתי DNS. את הNETWORK והBROADCAST הוא אמור להשלים לבד. מיכה

CheRNobyL

New member
אוקיי אני יודע הכל חוץ מהDHCP

כאילו אני כמעט בטוח שאני יודע רק תן את השם המלא שלו אחי ותודה על העזרה אני יודע את כל הפרטים ברשת שלי על מה שאני צריך רק תן את השם המלא של DHCP ומה זאת אומרת אם אני עושה כן ומה זאת אומרת אם אני עושה לא.. תודה אחי

תמר,

New member
dhcp

אם יש לך כתובת ip קבועה וידועה, קרוב לודאי שאתה לא עובד עם dhcp. אם כתובת ה-ip שלך משתנה בכל הפעלה של המחשב, או אם היא "מחולקת" ע"י שרת אחר, אתה צריך להשתמש ב-dhcp.

CheRNobyL

New member
טוב תראי!! אני לא יודע מה יש לי!

אני יסביר לך מה קורה פה.. אממ.. יש לי כתובת רשת פנימית שזה ה192.168... אם זה מה שאת מתכוונת כתובת קבועה אז כן אבל יש את הכתובת של היאטנרנט שכל פעם שהראוטר עושה ריסט הוא משנה כתובת לפי דעתי אז מה יש לי? תודה מראש ותודה על הכל

ezaton

New member
עזוב אותך מ DHCP

זה לא מה שיש לך. יש לך כתובת IP של המחשב, יש לך netmask, יש לך Gateway, וכתובות DNS. לא צריך יותר. Ez

CheRNobyL

New member
תודה! אבל הגדרתי הכל

ותאמינו לי שזה נכון איך שהגדרתי אבל שום דבר לא עובד!! כאילו כל מה שקשור לאירטנט ובכלל בעיה אחרת הלינוקס כל כך איטי שעד שנפתח דפדפן זה איזה דקה בדיוק!! וגם הוא עולה לי במצב קונסול שביקשתי שיעלה במצב X וזה כל הבעיות להיום בערך.. אם אפשר לעזור תודה ותודה על העזרה

למעלה