עזרה!בבקשה,זה חשוב!

helpmee

New member
עזרה!בבקשה,זה חשוב!

פתחתי דין בעבר ולא קיבלתי תשובה ואני מקווה שהפעם אני יקבל התייחסות. כבר מעל לשנה\שנה וחצי העור של הפין שלי מתקלף,צורב ולפעמים אפילו יורד דם בזמן האוננות. אני מאונן רק במקלחת בשביל לא לסבול מכאבים בפין והמון פעמים כואב לי כשיש זקפה. החלק הקדמי של הפין,שמופנה למעלה מתקלף באופן קבוע ולפעמים זה נראה כאילו יש חתכים,או צריבות ויוצא מהם דם.גם בחלק התחתון של שמופנה כלפי מתקלף ואני ממש לא ידוע מה לעשות.חומרי סיכה לא עזרו והמליצו לי על קרם לחות אבל אני לא יודע אם זה יעזור. אני ממש זקוק לעזרה ומפורטת אם אפשר. בתודה,עדן אביגדור. נ.ב אני בן 13 וחצי.

tevagil

New member
האינטרנט לא יעזור כאן

כי רופא צריך לראות את הבעיה. אחרי שתקבל אבחנה אתה יכול לפנות לפורם בשאלות.

helpmee

New member
תודה!

דבר ראשון אני מודה לכם על העזרה אבל חשבתי שאולי זו מחלה ידועה ואפשר לפתור אותה בלי לפנות להורים או להורים... אינכם יודעים על משחה או משהו שיכולה לעזור?

tevagil

New member
פתרון

תגיד להורים שמגרד לך בראש או בגב או משהו כזה, ותלך לרופא עור. או שתלך סתם לרופא, אתה כבר גדול.

הלפ מי.. כנס בבקשה.

אם אתה לא מאונן עם נייר שיוף הבעיה שלך נשמעת חמורה מידי לאינטרנט. תפנה לרופא. אם אתה מתבייש להגיד להורים מה הבעיה- אתה יכול לנסות לבקש מהם שיקבעו לך תור ולהגיד שאתה רוצה להגיד רק לרופא מה הבעיה. או אולי אתה יכול ללכת לבד לרופא, אם אתה יודע מי זה ואיך להגיע אליו. ואם גם את זה אתה לא יכול- תספר להורים!!!!! אתה לא צריך לספר להם את כל מה שכתבת כאן, רק תספר שיש לך פצעים. אולי זה מביך, אבל שבוע אחרי שתבריא, אתה תהיה הרבה יותר רגוע (וגם תוכל לאונן לא רק במקלחת..)

tully

New member
אתה יכול קבוע תור גם ללא ההורים

וגם יש מרפאות לגיל התבגרות ושם מטפלים בחינם ואתה לא צריך אפילו את הכרטיס המגנטי שלך אם הוא נמצא אצל אחד ההורים. אם תכתוב באיזה איזור אתה גר, אוכל להגיד לך היכן יש מרפאה ואת שעות הקבלה. אם אתה יוכל להשיג את הכרטיס המגנטי שלך בלי שההורים יתחילו לחקור אותך חקירות מביכות, אז זה הכי טוב. אתה מתקשר למוקד של קופת חולים ויש שם אנשים נורא נחמדים. תגיד שאתה צריך תור לרופא עור. תבקש רופא ספציפית את אתה מעדיף שגבר יבדוק אותך...

למעלה