עזרה בבקשה חברים

Mighty Morphin

New member
עזרה בבקשה חברים

יש לי כמה שאלות כלליות ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליהם: 1. איפה נמצא בארה"ב המקום {אני לא יודע אם זה עיר או שכונה...} ששמו אנג'ל גרוב- Angel Grove? {יש שם gym and juice bar אני יודע..} 2.מישהו יודע במקרה היכן צילמו בארה"ב את הסידרה power rangers? 3.יש לי שם מלא {פרטי+משפחה} של מישהו מארה"ב אך אני כלל לא יודע היכן הוא מתגורר- כיצד אני יכול לברר זאת ולקבל את כתובתו המדוייקת? 4.מישהו מכיר במקרה קצת מקרוב את וירג'ינה המערבית ויכול לספר לי עליה? הייתי רוצה לקבל קצת חוות דעת על המקום ובאותה הזדמנות להמליץ על שיר נהדר שנכתב עליה - Take Me Home Country Roads של John Denver. תודה רבה לכולם :) יום נעים

LITTLEwind

New member
ממממ

1. אם אתה יודע באיזו מדינה המקום הזה נמצא יהיה לך יותר קל. אם לא אז העניין קצת מסובך. זה שיש שם בר מיצים ומכון כושר לא עוזר הרבה.... 2.אני מאמינה שבקליפורניה. 3.סביר להניח שיש יותר מאדם אחד עם אותו שם בכל ארה"ב. אקזוטי אשר יהיה... ככה שגם זה די מסובך. 4. לא מכירה.

Mighty Morphin

New member
אמשח לקבל עוד תגובות בבקשה

תודה למגיבה ! אבל הייתי שמח לעוד תגובות מעוד אנשים אז בבקשה תענו לי ותעזרו לי תודה רבה ושנה טובה מתוקה ומוצלחת! :)

dor j

New member
הנה לינק לכל שאלה גיאוגרפית

מצאתי שהאתר של יאהו נותן את כל האפשרויות (בכל המדינות בארה"ב) של עיר מסויימת .. הנה הלינק maps.yahoo.com פשוט להסתדר עם הלינק הזה אם רק קוראים היטב את הכיתובים בצד שמאל של הדף. בהצלחה דור

Mighty Morphin

New member
מידע על וירג'ניה המערבית..

הייתי רוצה תמונות מהמקום אם אפשר {של נופים, בתים, מסעדות וכו'..} הייתי שמח לקצת מידע על הארץ- כמו נופים, מקומות, מחירים, תושבים וכו.. תודה רבה ושנה טובה!!! :)

Mighty Morphin

New member
יש למישהו עוד משהו להוסיף?....:)

אשמח מאוד לקבל עוד כמה תגובות בקשר למה ששאלתי....

למעלה