עזרה בבקשה *חשוב!*

AlonBP

New member
עזרה בבקשה *חשוב!* ../images/Emo70.gif

שלום, אני וחברים שלי נוסעים להופעה הראשונה של משינה בקיסריה (24.7) ואנחנו (לפחות אני...) לא ממש יודעים איך להגיע להופעה ואיך ולחזור ממנה. חשבנו על אוטובוס מקריית שמונה (אנחנו גרים באיזור) לחדרה (חדרה זה המקום הקרוב ביותר לקיסריה שאליו יש קו של אגד, לפחות למיטב ידיעתי) ומחדרה לקחת מונית לקיסריה. יש עוד בעיה של מקום לישון בו, אנחנו חשבנו לישון בקיבוץ שדות ים שנמצא בצמוד לקיסריה או לישון על החוף. בחזרה כנראה נעשה את אותו הדבר שציינתי בהתחלה (מונית לחדרה, אוטובוס לקריית שמונה) אם זה יתאפשר. יש לי גם כמה שאלות: 1. אתם חושבים שהדרך שאנחנו רוצים לעשות טובה?, כלומר אפשרית? 2. יש דרכים יותר טובות להגיע מהאזור שלנו? 3. אם אנחנו נישן באזור קיסריה אנחנו צריכים שקי שינה וציוד ( אלא אם כן נישן בבית של קרובים או משהו...) אתם חושבים שיהיה בהופעה מקום לשמירת חפצים? זאת תהיה בעיה להיסחב עם כל הציוד בהופעה... בבקשה תעזרו לנו. תודה מראש.

Vdrums

New member
ברוכים הבאים לפינתו

הכה את המומחה להגעה לקיסריה
תראה הדרך נראית לי הגיונית לחדרה ומשם לקיסריה. בכל מקרה הכי טוב זה לשאול את אגד. שמירת חפצים אני מאמין שלא תהיה מכיוון שזה ערב של הופעה ולא הפנינג של כמה ימים. אם אתה יכול לישון בשדות ים, אז תקדים ותשים את הציוד שלך איםה שתישן תלך להופעה ותחזור לקיבוץ.

Queen Of Rain

New member
או שאתם יכולים

להצטרף לפורום אם ייערך מפגש פורום כמובן ולהעביר איתנו את הלילה...

BARAK G

New member
תראה אחי-הדרך נשמעת סבבה

אבל תנסו לאסוף עוד כמה אנשים מהאיזור שנמצאים בפורום ותתחלקו איתם בנסיעות-אני בטוח ב-99% שלא יהיה מקום לשמירת חפצים ותוכלו לישון על החוף בקיסריה שזה לכל היותר 10 דקות הליכה

snea

New member
יש הסעות מאורגנות

תנסה לברר אם הם מגיעים לקריית שמונה וכמה זה עולה. זה באתר www.on-your-way.co.il

uriw

New member
אני ממליץ

אתם יכולים לקחת קו 841 או 842 מקריית שמונה, לרדת במחנה 80, ליד פרדס חנה, ומשם לקחת מונית לקיסריה, זה הרבה יותר קרוב. אתם יכולים גם ללכת או לתפוס טרמפ ממחנה שמונים לתחנה המרכזית בפרדס חנה (הליכה של 25 דקות) ומשם לקחת אוטובוס לקסריה. אני כמעט בטוח שיש כאלה, אבל כדאי לכם לבדוק קודם.

למעלה