עזרה בבקשה לגבי כמה נושאים

מצב
הנושא נעול.

ronniway1

New member

שלום רב לחברי הפורום :

אני בן להורים שנולדו במרוקו. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך להוציא את תעודות הלידה של ההורים שלי ממרוקו.

האם ניתן להסתפק בכך שבתעודות הזהות שלהם כתוב שהם נולדו במרוקו ?

2. שאלה נוספת , הוריי לא מוצאים את תעודת הנישואין שלהם. האם יש דרך להוציא עותק נוסף של התעודה ?

תודה מראש על כל עזרה

shmulikzini

New member
באיזה שנים נולדו ההורים שלך ואיפה?

שלום רב לחברי הפורום :

אני בן להורים שנולדו במרוקו. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך להוציא את תעודות הלידה של ההורים שלי ממרוקו.

2. שאלה נוספת , הוריי לא מוצאים את תעודת הנישואין שלהם. האם יש דרך להוציא עותק נוסף של התעודה ?

תודה מראש על כל עזרה
אם נולדו בעיר גדולה כמו קזבלנקה יכול להיות שיהיה יותר קל מאשר בעיירה קטנה.
&nbsp
איפה התחתנו? בארץ או במרוקו? יש לך תאריך מדוייק שהתחתנו?

ronniway1

New member
תשובות

אם נולדו בעיר גדולה כמו קזבלנקה יכול להיות שיהיה יותר קל מאשר בעיירה קטנה.
&nbsp
איפה התחתנו? בארץ או במרוקו? יש לך תאריך מדוייק שהתחתנו?
תשובות
אמא שלי נולדה בקזבלנקה , ואבא שלי נולד בראבט.
אמא שלי נולדה בשנת 1954 , ואבא שלי נולד בשנת 1943.
הם התחתנו בארץ.

הם לא מעוניינים בדרכון מרוקאי או פורטוגלי , אני זה שרוצה להתחיל בתהליך לדרכון מרוקאי ופורטוגלי.

אשמח לעזרה נוספת כיצד להתקדם בתהליך .

ד קובי

New member
ronniway1

תשובות
הם התחתנו בארץ.

הם לא מעוניינים בדרכון מרוקאי או פורטוגלי , אני זה שרוצה להתחיל בתהליך לדרכון מרוקאי ופורטוגלי.

ronniway1
גם אני בן לשני הורים שנולדו במרוקו, התיק שלי הוגש לממשלה ב 03/2018.
לא זכור לי שנתבקשתי להציג תעודות לידה של הוריי, מי ביקש ממך?
מה שכן צירפתי זה כתובה של אמי ותעודת הנישואין של הוריי.
כמובן הוגשו שאר הדברים שנתבקשתי כמו תעודת יושר קונסולרית, חשבונות חשמל ומים ועוד... אך תעודות לידה של ההורים לא הגשתי.

shmulikzini

New member
אם אתה רוצה להוציא אזרחות פורטוגלית

תשובות
הם התחתנו בארץ.

אתה לא צריך את התעודות לידה שלהן, אתה צריך תעודת לידה שלך, תמצית רישום שלך ותמצית רישום של ההורים (הכל מישראל). בתמצית רישום של ההורים יהיה רשום מרוקו, ואם יש לך איזשהו מסמך שלהם (נגיד דרכונים מרוקאים, Livret de famille) שרשום בהם את העיר שנולדו בה, במשרד הפנים יסכימו להוסיף לך את שם העיר בתמצית רישום (ידנית).
זה בדיוק מה שעשיתי עם ההורים שלי.
אם חשוב לך להשיג גם את התעודת לידה שלהם מסיבה כלשהי דבר איתי בפרטי אולי אוכל לעזור. אני הצלחתי להשיג את התעודת לידה של אמא שלי שנולדה ב1949 בקזבלנקה. אבל לאבא שלי שנולד ב1941 בעיירה קטנה לא הצלחתי..

shmulikzini

New member
שכחתי לציין שתמציות רישום

אתה לא צריך את התעודות לידה שלהן, אתה צריך תעודת לידה שלך, תמצית רישום שלך ותמצית רישום של ההורים (הכל מישראל). בתמצית רישום של ההורים יהיה רשום מרוקו, ואם יש לך איזשהו מסמך שלהם (נגיד דרכונים מרוקאים, Livret de famille) שרשום בהם את העיר שנולדו בה, במשרד הפנים יסכימו להוסיף לך את שם העיר בתמצית רישום (ידנית).
אם חשוב לך להשיג גם את התעודת לידה שלהם מסיבה כלשהי דבר איתי בפרטי אולי אוכל לעזור. אני הצלחתי להשיג את התעודת לידה של אמא שלי שנולדה ב1949 בקזבלנקה. אבל לאבא שלי שנולד ב1941 בעיירה קטנה לא הצלחתי..
שכחתי לציין שתמציות רישום
זה בשביל אישור קהילה. לבקשת האזרחות אתה צריך רק את התעודת לידה שלך בהקשר הזה (ועוד כמה מסמכים שלא קשורים להורים).

ronniway1

New member
תודה לכולכם על העזרה

תודה לכולכם על העזרה
תודה לכם על המענה האדיב. לגבי תעודת הלידה , קראתי בכמה מקומות שכדי להוציא דרכון מרוקאי צריך תעודת לידה של אחד ההורים , ולכן אני מתעניין ומנסה לבדוק איך ניתן להוציא את תעודות הלידה של הוריי.
פשוט הבנתי מכל מיני מאמרים בעניין שתעודת הלידה יכולה לזרז משמעותית את ההליך לדרכון מרוקאי. ( לא לפורטוגלי ).

אני אכן אנסה להשיג כפי שאמרתם את הכתובה ותעודת הנישואין של הוריי + תמציות הרישום שלהם.

תודה לכם

DannyZ5

New member
שאני אבין, אתה רוצה דרכון מרוקאי? למה? מה יש לעשות איתו?

תודה לכולכם על העזרה
תודה לכם על המענה האדיב. לגבי תעודת הלידה , קראתי בכמה מקומות שכדי להוציא דרכון מרוקאי צריך תעודת לידה של אחד ההורים , ולכן אני מתעניין ומנסה לבדוק איך ניתן להוציא את תעודות הלידה של הוריי.
פשוט הבנתי מכל מיני מאמרים בעניין שתעודת הלידה יכולה לזרז משמעותית את ההליך לדרכון מרוקאי. ( לא לפורטוגלי ).

אני אכן אנסה להשיג כפי שאמרתם את הכתובה ותעודת הנישואין של הוריי + תמציות הרישום שלהם.

תודה לכם
שאני אבין, אתה רוצה דרכון מרוקאי? למה? מה יש לעשות איתו?

...

...
באתר שידורי ספורט סרטים ל- צפייה ישירה, סדרות ישראליות לצפייה בחינם.

בן להורים שנולדו במרוקו

שלום רב לחברי הפורום :

תודה מראש על כל עזרה
בן להורים שנולדו במרוקו
שלום,

במידה שאתה מעוניין באזרחות, ניתן להסתפק בכך שבתעודות הזהות שלהם כתוב שהם נולדו במרוקו.
במידה שהם מעוניינים באזרחות, אז נדרשת תעודת לידה ממרוקו עבור כל אחד מהם וכן תעודת יושר בצירוף אפוסטיל.
לגבי תעודת הנישואין - ניתן לפנות לרבנות היכן שנרשמו הנישואין שלהם ולבקש שינפיקו להם תעודת נישואין.

הילה

מצב
הנושא נעול.
למעלה