עזרה בבקשה - מה לארוז ?!?

בילבול

New member
עזרה בבקשה - מה לארוז ?!?../images/Emo160.gif

הי - אני ענבל ...התחתנו ואנחנו נוסעים לירח דבש : 10 ימים ביוון חצי מהטיול - בג'יפ - מחנאות החצי השני בחופים מה לקחת? החל בבגדדים וכלה בכל המסביב.. אני מבולגנת נורא ומפחדת לשכוח דברים תוכלו לעזור ? תודה תודה!

bennyTKD

New member
נתחיל במניעת כאב ראש

אז חוץ מכדורי אקמול (על כל מקרה...): 1. את כל המסמכים שלכם (דרכון, תעודת זהות, רשיון נהיגה בינלאומי וכו') תצלמו, ואת הצילום תשימו באחת המזוודות (לא בפאוץ' שעל הגוף, כיוון שבו יש את המסמכים המקוריים). אם הפאוץ' נעלם/נגנב - הצילומים יחסכו לכם המון כאב ראש מול הבירוקרטיה. 2. כסף מזומן וכרטיסי אשראי לחלק בין 2 פאוצ'ים - אחד אצלך ואחד אצל בעלך (מזל טוב כבר אמרנו?). אם גונבים לאחד את הפאוץ' - תמיד נשאר כסף לשני. ותמסרי לבעלך שבני אומר (
) לא להיות מאצ'ו בקטע הזה. נכון שהגבר מרגיש שאם הוא יחזיק בפאוץ' שלו את כל הכסף והמסמכים אז הכל יהיה בטוח יותר מאשר אצל אשתו הדקיקה והשברירית...אבל לגנבים לא אכפת. לא שמים את כל הביצים בסל אחד. בני

בילבול

New member
תודה - (אגב אני לא כזו שברירית ו

האיש שלי לא ממש מאצ'ו..) יש עוד?

love88

New member
הי חביבתי, אני בבעיה דומה, מעדיפה

לפעמים להישאר בבית ולא לארוז לנסיעה. אבל, למען זה, עשיתי רשימה גדולה גדולה, ואח"כ הדפסתי אותה במחשב, כאשר אני נכנסת לכל חדר בבית, מסתכלת בארונות, ובכל מקום אפשרי, וחושבת, ורושמת מה צריך לקחת אם נוסעים. לאו דוקא לירח דבש. לפיקניק, לסופשבוע במלון, לנסיעה ארוכה וכד' אז למשל, באמבטיה, שמפו, מרכך, סבון לגוף, דאודורנט וכן הלאה. מקווה שעזרתי לך. פשוט אל תדלגי על אף חדר ועל אף פרט. אח"כ תשמרי את הרשימה. היא מתאימה לחורף כי רושמים מטריות, ולקיץ כי רושמים קרם נגש שיזוף וכן הלאה... בילוי נעים

psa

New member
../images/Emo49.gif ענבל

יוון יכול להיות האיים או אתונה. בכל מקרה ,נעליים טובות להליכה. בגדים קלים וקצרים ,כובע ,מידנית לקניית בקבוקים -זולים ברודוס וכרתים. בגד-ים ,תמיד כדאי משהו יותר אלגנטי אם תחליטו ללכת בוזוקיה.... לא סופר אלגנטי... אפילו במלונות הכי יוקרתיים בכתרים -מלבד מכנסיים ארוכים לגבר בערב ,לא דורשים יותר מדי אלגנטי. קרם שיזוף ,מגבונים לחים,2 מגבות לחוף כדאי מאוד (אחד לכל אחד)... כיסוי אחד אם במקרה בערב יהיה "קריר" ,תלוי התקופה שבה תסעו. הקיצר ,תבלו נהדר ,ממש כיף...

אבא אסא

New member
קודם כל ../images/Emo124.gif ../images/Emo49.gif !!!!!

תמיד יש לי רשימה של דברים שצריך לקחת לנסיעה . מה שכן - אף פעם לא עומד במבחן המציאות בגלל שעם חצי לא משתמשים. בגדול: תרופות כרטיס חיוג (גם אם יש סלולרי) בגדים (לא ארון בגדים - תמיד אפשר לקנות שם) הרשימה אצלי בבית - כשאחזור ארשום כאן..ביי

יה-יה

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

הרשימה שלי: מצלמה איפור מברשת שיניים משחת שיניים מברשת שיער שמפו+מרכך+סבון סכין גילוח ועזרים נלווים (לשניכם
או כל אמצעי אחר בו את משתמשת) לק+אצטון (אם את משתמשת) קרמים למיניהם (לא לעוגה, לפנים
) בושם תחתונים חזיות גרביים נעליים בגדים שקיות לכביסה מלוכלכת כדורים למיניהם (למיחושים שונים- כאב ראש/בטן/שיניים/התקררות, שלא תזדקקו
) גלולות (?) אם אתם לוקחים טלפון נייד, אז אל תשכחו את המטען... ספר/ים (?) מסמכים (פספורט, רישיון נהיגה) כסף מגבות חומר כלשהו נגד יתושים אלוורה כובע קרם הגנה גומיות לשיער בגד ים זהו בינתיים, נדמה לי...
העיקר- מצ מצ מצ מצ מצב רוח טוב
תעשו חיים, יה-יה

בילבול

New member
תודה לכולכם !!!!!! אני אחזור ואתן

טיפים אם יהיו לי...לילה טוב ושוב תודה.

למעלה