עזרה בבקשה מחפש חיתולים בזול

jooch

New member
עזרה בבקשה מחפש חיתולים בזול

שלום לכולם אני משתמש בחיתולים לאימי. וחייב לציין שהמחירים מאוד מאוד יקרים 85 ש"ח ל 18 יח'. בד"כ נקנה 6 חבילות של 18 זאת אומרת 510 ש"ח. אולי מישהו/י יודע/ת איפה ניתן להשיג חיתולים למבוגרים בזול יותר. תודה על עזרה.

ענתי44

New member
יוחאי שלום

שלחתי לך במסר פרטי את הטלפון של מרכז הזמנות של חברה דרכה אני רוכשת. אתה יכול גם לגשת ליד שרה יש שם אפשרות לרכוש דרכם.ניתן גם להמיר חלק משעות סיעוד בקבלת טיטולים.מקווה שעזרתי.

zs1957

New member
קניית חיתולים בעזר מציון

שלום יוחאי ניתן לקנות חיתולים בעזר מציון,ביד שרה,או בהמרת שעות חוק סיעוד בחיתולים.תשאל ברווחה איזה חברות נותנות את השירות. זהבה שחם

ronnyw

New member
חיתולים

שלום יוחאי כללי האתר אוסרים עלינו לתת המלצות או מחירים בפומבי. יש בלי סוף ספקים (תלוי איפה אתה גר) ובלי סוף מוצרים. חלקם מופיעים באנטרנט, כך שאפשר לעשות סקר שווקים מבלי לקום מהכיסא. תנסה ללכת על כמות עוד יותר גדולה - לפעמים זה יותר זול. אם אתה רוצה עזרה בחיפוש - פנה אלי במסר אישי.

אירילה

New member
חיתולים - אפשרות השגה

במקרה.......אחי מתנדב ביד שרה , הערב בעקבות פנייתך שאלתי אותו ואכן ניתן לקבל ולא לרכוש חיתולים רק בסניפי יד שרה שבערים הגדולות ,אני אומר לקבל ולא לקנות ,כי עפ"י דבריו החיתולים ניתנים כנגד תרומה של כפי יכולתך. שיהיה לכם בהצלחה ורק טוב גרשון

חיתולים למבוגרים בזול

יש לי חבילות חיתולים למבוגרים בזול 40 ש"ה חבילה ל 28 יחידות 70-120 סמ' רוחב, חברת Hartmann

למעלה