עזרה בבקשה מכולם!!!!!

i l0ve u

New member
עזרה בבקשה מכולם!!!!!

אוקי שבוע הבא זה שבועות ואין לי כוח ללחץ של הרגע האחרון <כמו תמיד...> אני רוצה מעכשיו לחסוך כסף לבגדים אבל אין לי שמץ של מושג מה אני הולכת ללבוש!!!בדרך כלל יש לי כיוון אבל הפעם לא ממש..... בעצם יש לי משו נורא ספציפי שאני רוצה אבל זה נורא יקר אז נראה לי שאני יוותר....בקיצור למישהו יש רעיון??? מאיה את ממוחית בדברים כאלה לא? חחחחחח את הקלאברית פו חחחח הלפ מי מאיו'ש!

אז ככה...

לפימה שהבנתי את רוצה משהו יפה ולא יקר.... טוב יש לי כמה הצעות... טוב קודם כל חנות go go או שלגאר.. חנויות פצצה ולא בהרבה כסף..... שיו התחילה אופנה של מכנס עד אחרי הברך, אז יש מכנסיים מכל הצבעים, פשוטים ליציאה.... יש מכנס לבן קשירה פשוט סוווווףףףףףףףף עם קשירה בצדדים 149 ש"ח..... ויש לך מבחר מלא של חולצות.....ומכנסיים...(א...ונעליים ממש בזול) בקיצור לכי לאחת החניות הללו ולא תתאכזבי :)

מאיה1983

New member
חח תודה

אבל לא היית צריכה להוסיף כל כך הרבה צחוקים לפני ואחרי... לא משנה. תעשי סיבוב באלנבי כמו שקרן אמרה ותחפשי דברים נחמדים. אני גם תמיד דוגלת באביזרים, אם זה הסיגנון שלך לכי לשנקין תכנסי למונסטון, יש שם דברים ממש מדליקים יקרים ויקרים פחות ויקרים פחות פחות. אפשר למצוא דברים טובים במעט כסף. ואם תלבשי משהו שכבר לבשת אבל עם תוספת של אביזרים זה ישנה את המראה לגמרי. את יכולה לנסות .. או ללכת לעשות קניות איפה שקרן אמרה. והעצה שלי בקשר לבגדים היא זארה. לא יקר מידי ובמילה אחת- מהמם!! בהצלחה!
תספרי לנו איך הלך ונ.ב. בשביל מה את כל כך רוצה להשקיע בשבועות?

O Boy

New member
המלצה חמה, כדי להיות מעודכנת...

באופנה האחרונה- מכנס חאקי 3/4 עם דרקון, 209 ש"ח ב"מנגו". בכל זאת, שבועות, אז כדאי להצטייד בחולצה לבנה חלקה צמודה או חולצה לבנה מעוטרת קצת, אבל לא יותר מדי

פיכסה..

נכון, בגדים זה קדוש ואסור להגיד עליהם פיכס.. אבל המכנס הזה ממש לא לטעמי. אמרת בעצמך שבועות- אם "ברומא נהג כרומאי" אז בשבועות.. "תשתעבשעי" לדעתי, לכי על מראה לבן-קרם-חאקי. חצאית כלשהי עם חולצה כלשהי (המלצה על מראה כפרי-קיבוצניקי-צופיפניקי- הבהרתי את הנקודה-קי) בקיצור שנטי-שנטי שכזה.. או "ימי אנו-באנו"

נו אופנס...

אבל זה נשמע כמו משהו שהייתי עושה איתו ספונג'ה... וגם זה בלחץ... אבל אולי זה מהדברים האלה שצריך לראות בשביל להבין ולאהוב... לא יודע...

O Boy

New member
אההה, למועדון??

זה משהו אחר, חשבתי סתם יציאה...

I t a M a R 1 1

New member
אממ.........

את יכולה ללכת לקנות בTNT יש להם מכנסיים יפות לבנות.... חוץ מזה את יכולה ללכת תמיד גם לבננה בקניון רחובות יש להם באמת דברים יפים לבנות.. ואם אין לך טונות של כסף את פשוט יכולה לנסוע לשוק הכרמל ולהתחרע שם על כמה שיותר בגדים.... יש שם פשוט הכל........ מה אתה רוצה...

למעלה