עזרה בבקשה..קורס רענון במתמטיקה

nature booya

New member
עזרה בבקשה..קורס רענון במתמטיקה

שלום נרשמתי ללימודים לאקדמית תל אביב יפו במדעי המחשב אתחיל את לימודי באוקטובר השנה המכללה מציעה קורס רענון במתמטיקה , הקורס הוא בתאריכים 4.8-12.9 והעניין הוא שאני לא אהיה בתאריכים האלו בארץ(ואין לי אפשרות לבטל את הטיסה) השאלה שלי אם אתם יודעים על מקומות אחרים שנותנים קורס רענון והאם זה אפשרי בכלל להצטרף לאחד כזה שהווא לא המקום שבו אני אלמד תודה על העזרה..

yaniv92648

New member
כן...

אם אתה רוצה ריענון של חומר תיכוני בלבד אני יודע שב HIT (אני פשוט לומד שם) יש סוגי מכינות לפי פרקי זמן שונים (אתה צריך לברר שם אני לא יודע בדיוק) שמהווים ריענון לחומר התיכוני או לימוד חומר חדש אבל עדיין במסגרת תיכונית. אם אתה רוצה הקדמה לתחילת הלימודים האקדמיים (מהבחינה המתימטית) הייתי ממליץ על "אשנב למתמטיקה" של האוניברסיטה הפתוחה.

nature booya

New member
תודה אבל לא הבנתי ככ מה עדיף

המכללה שלחה לי פירוט של נושאים שילמדו ברענון שיעזור לי לקראת הלימודים יש שם כל מיני נושאים משוואות ריבועיות טריגו אינדוקציה וכולי.. כל מיני כאלו שאני כבר לא זוכר השאלה מה עדיף לי לפי האופציות שהבאת? הספר או הקורס?

HaifaMan

New member
תעבור על הספר של בני גורן

זה מה שאני עשיתי וזה הספיק.

yaniv92648

New member
קשה להגיד...

זה מאוד אישי. זה מאוד תלוי בכמה אתה צריך/רוצה את החזרה על החומר הזו, יכולות אישיות, כמה אתה מוכן להשקיע (בקורס שמלמדים אותך או בלמידה עצמית בספר) בהתאם למצב הפיננסי שלך. זה שאלות שאתה צריך לשאול את עצמך ועוד, בקיצור שב עם עצמך, תחשוב על יתרונות וחסרונות ללמידה עצמית מספר, יתרונות וחסרונות ללמידה בקורס, שים אחד מול השני ותנסה להבין מה יותר טוב בשבילך.

למעלה