עזרה בבקשה - קישורים

עזרה בבקשה - קישורים

שלום לכולם, לחברה שלי פה באוסטרליה היתה תאונה לפני כמה שבועות, והיא מדוכאת מכך שהיא לא יכולה לנגן (בפסנתר). סיפרתי לה על כך שלדויד ברוזה היתה תאונה קשה לפני כמה שנים, ובנחישות הוא החלים והתאמן עד שהוא חזר לנגן. היא מכירה את המוזיקה שלו, הלכה להופעה שלו בסידני לפני כמה שנים ויש לה שני דיסקים שלו. לא היה לה מושג שהיתה לו תאונה, וכשסיפרתי לה על התאונה (את המעט מאד שידעתי), היא ישר התחילה להתלהב שגם היא תוכל לשוב לנגן. ישנם אולי קישורים שאני אוכל לתת לה לקרוא? (את הקישורים בעברית אני אתרגם לה). תודה רבה לעונים, ונהניתי לבקר בפורום הנחמד שלכם!

glitter8

New member
ברוכה הבאה-ציטוט מתוך ויקיפדיה

זה מה שמצאתי, זה מוזכר בהרבה ראיונות שהיו איתו, פשוט להעלות בגוגל את צירופי המלים הרלוונטיים- "באוגוסט 1998, בעת שחזר מהופעה בבאר שבע, סטה הרכב שבו נסע, עלה על אי תנועה, והתנגש חזיתית בעמוד של שלט דרכים שהיה במקום. הרכב נהדף והתהפך, ופגע באי תנועה. ברוזה נפגע קשה בכל חלקי גופו. הוא הובהל לבית חולים "קפלן" ברחובות, ובו אושפז למשך 12 יום. עם שיחרורו מבית החולים נשאר פגוע באצבעותיו בידו השמאלית, והיה חשש רב שתאונה זו תקטע את הקריירה שלו. ברוזה תבע את חברת הביטוח ונהג הרכב, בסכום של 4 מיליון ש"ח, על הנזקים הישירים והעקיפים שנגרמו לו. באוגוסט 2004, זכה ברוזה בפיצויים בסך 1.2 מיליון שקלים. בסופו של דבר, הצליח ברוזה להשתקם, ולחזור ולנגן מתוך ויקיפדיה

למעלה