עזרה בבקשה

עזרה בבקשה ../images/Emo101.gif

שלום לכולם! אני צריכה קצת עזרה.... אני בת 16 ורוצה לעצב את החדר שלי מחדש. אני דלה בתקציב... וברעיונות... אז ככה: כרגע החדר ורוד! כולו פשוט ורוד! הקירות ורודים, המיטה לבנה עם ורוד והשידה והספרייה והאהיל של המנורה תואמים למיטה (לבן וורוד). הארון זקוק דחוף לשיפוץ וכנ"ל לגבי הקירות. אה ושכחתי להזכיר שהחדר ממש קטן.... אודה לכם מאוד על כל רעיון שתציעו ! אני די נואשת... תודה רבה מראש, רעות.

lank

New member
../images/Emo68.gifעיצוב לחדר של נערה

מומלץ מאוד בנוסף לורוד ולבן להוסיף עוד גוון שישבור את המראה הילדותי בחדר. גוון כגון : ירוק זית , כסף או אפילו זהב. אם את אוהבת גווני בורדו את יכולה להוסיף גם. אפשר לשנות את הארון ע"י צביעה בטכניקות שונות. אבל הכי חשוב לבחור את הסגנון שאת רוצה לקבל בחדר : סגנון רומנטי עם וילונות שיפון ארוכים ולבנים ומצעים פרחוניים , סגנון מודרני עם קיר כסוף ואלמנטים של היי טק , סגנון פרובנסייאלי בתוספת של רהיטים לבנים במראה מיושן. הכל כיד הדימיון וגודל החדר לא ממש משחק כאן תפקיד. פשוט צריך לקחת את הפריטים שקיימים כרגע בחדר , לשדרג אותם ולתת להם מראה אחיד ונעים. אם יש לך עוד שאלות , אשמח לעזור.

תודה אבל...

באמת יש שם הרבה דברים יפים שנתנו לי קצת רעיונות אבל הבעיה העיקרית שלי היא שהחדר שלי מאוד קטן יש בו מיטה, שידת מגירות קטנה, ארון וספרייה (מדפים+שולחן). אחרי המקום שכל אלא תופסים, נשאר מקום מאוד מצומצם, הן על הקירות והן על הריצפה. מה גם שיש לי בחדר כיסא (על גלגלים) יחסית גדול, ככה שבכלל אין מקום להכניס כל מיני תוספות נחמדות כמו פופים או שולחן איפור.... רעיונות?

Blueberry Kiss

New member
יש המון "פתרונות אחסון"

מציעה לך לגשת לחנויות כמו הום סנטר או איקאה ולהתעניין שם בפתרונות אחסון, כמו למשל שולחן שהוא גם קופסא גדולה שאפשר לאחסן בה דברים וכו'. את יכולה לרכוש מיטה עם מגירות מתחתיה\ מגירות שניתן להכניס מתחת למיטה, ושם לאחסן דברים שאת לא צריכה באופן יומיומי (אני למשל מאחסנת אצלי במגירות שמתחת למיטה כל מיני אלבומים, תמונות, מכתבים ומזכרות. בהצלחה

תודה על הרעיון

הבעיה היחידה כאן היא שהתקציב שלי יחסית מצומצם ככה שלקנות מיטה חדשה או שולחן לא ממש בא בחשבון....
תודה בכל מקרה

סגנון

אם לבחור מהסגנונות שהצעת אז נראה לי שאני הכי מתחברת לסגנון הרומנטי ולכל מה שנלווה אליו. אני אשמח אם תוכלי להציע לי רעיונות לגבי איך ליישם את הסגנון הזה, פשוט החדר קטן מאוד וזה קצת בעיה להתבטא בו....

lank

New member
../images/Emo68.gif

לגבי סגנון רומנטי - יש הרבה אפשרויות טקסטיל - מצעים רומנטיים בצבעים רכים של ורוד בהיר עם שמנת ( פרחים , לבבות ועוד ) - יש לכיתן מצעים מדהימים שקניתי לבתי לפני מספר חודשים בגווני ורוד בהיר. אם אין לך אפשרות לקנות סט חדש לש מצעים אז אפשר לפרוש שמיכה או כיסוי מבד כותנה בגווני שמנת וורוד או אפילו תוספת של ירוק. וילונות - את יכולה למצוא וילונות מכותנה מקומטת ( ייבוא מהודו ) בנחלת בינימין בת"א - 50 -80 ש"ח לוילונות יפים אפשר להשאירם גולשים כלפי מטה או לקשור בסרט סאטן רחב בגווני ורוד . אם הוילונות פשוטים מדי , תמיד אפשר להוסיף עליהם פרחים מיובשים או פרחי משי. לגבי הריהוט - אפשר לצבוע או רק להחליף ידיות לסגנון מיושן ורומנטי. קירות - אם הקיר נקי והצבע יפה , אפשר רק לשחק עם שבלונות של שושנים , פיות או סתם צורות מעוטרות בסגנון ארט נובו. וזה רק קצה הקרחון... בהצלחה. ( אל תשכחי להראות תמונות של לפני ושל אחרי )

המון תודה../images/Emo51.gif

מאוד אהבתי את הרעיונות ואני בהחלט איישם חלק מהם תודה רבה ! (וכמובן אם יש לך עוד רעיונות אני אשמח
)

למעלה