עזרה בבקשה ?

la passion

New member
עזרה בבקשה ? ../images/Emo13.gif

אני מחפשת חומר על לוחמות מיתיות, בעיקר מהמיתולוגיות הפחות ידועות, כלומר, על האמזונות יש לי כבר מספיק חומר. על אלות ואלים שמקודשים ללוחמים אולי? ובהקשר אחר, האם יש סיפורים על נמרים לבנים? שמעתי משהו בחצי אוזן ורציתי לדעת האם יש משהו בנושא. תודה רבה מראש!

mbinh

New member
זה לבנתים

אשמח לענות לך על כל השאלות,אבל לצערי אני יכל לעזור לך רק באחת,אז לעיניננו. יש את הוולקריות(מהאמונה הנורדית) שאני מניח ששמעת עליהן.אלתן המנחה היתה אלת האהבה הנורדית פריה.רוב הוולקריות היו משרתות את אבי האלים אודין.

la passion

New member
כן, אני שמעתי עליהן

הן היו מאמנות את הלוחמים בוולהלה לקראת יום הדין לא? יש איזשהו חומר על איך הן היו נבחרות? האם הן היו עוברות טקסים מסויימים?

mbinh

New member
תשובה ושאלה

אני אחפש בספרי ובכמה כתבים שיש לי אודות האמונות הנורדיות אבל זה יקח לי מעט זמן. אני לא מכיר אתרים שיוכלו לספק לך מידע אודותיהן. אוכל לדעת מדוע את מתענינת?

mbinh

New member
מצאתי

מצאתי כמה איזכורים שלהן בכתבים מסוימים. אני אשתדל להעביר לך את המידע בימים הקרובים במסר אישי(בערך שלשה עמודים ורבע).

Y. Welis

New member
כדאי לבדוק בגלריות הפורום

יש צילום של פרק על המיתולוגיה הנורדית עם הסבר קצר עליהן.

orenbarkai

New member
עוד מקומות

יש את "ענת" האלה הכנענית/פיניקית שהייתה אלת מלחמה. יש לא מעט אלות במיתולוגיה המזרח תיכונית (שומר למשל) שהיו גם לוחמות. המיתולוגיה ההודית - קא-לי אלת המוות

mbinh

New member
ענת? אולי.

גם אני חשבתי על ענת ובאמת ענת לוחמת. אבל היא אלת מלחמה זה קצת שונה.טוב אם כך אז יש את עשתרת שגם היא אלת המלחמה ותאוות הבשרים.יש את המוריגן שהיא אלה קלטית שמנבאה את המלחמה.יש את אתנה שהיא אלת המלחמה והחוכמה.יש את תיאמת שהיא אם כל האלים האכדית והיא היתה לוחמת מדרגה ראשונה.יש את סחמט אלת המלחמה והקרבות המצרית. זה הכל לבנתים

למעלה