עזרה ... בבקשה...

rothschild

New member
עזרה ... בבקשה... ../images/Emo22.gif

שלום לכל חברי הפורום... דבר ראשון , אני חדש פה ..אז, בתור התחלה ... בהצלחה לפורום ...
אז, לעניין ... הבעיה שלי היא כזאת: אני סטודנט אשר עושה קורס ששמו: "חשיבה המצאתית שיטתית ופתרון בעיות טכנולוגיות" ... במסגרת הקורס אני צריך להגיש עבודה שמתארת את התפתחותה של מערכת ...כל השלבים (תיאור, גרפים וכ´ו - הכוונה למערכת זה לממשל רובה או מטוס... ) הבעיה היא שפשוט אין לי חומר בנושא ... יש מישהו שיכול להפנות אותי ל... אתר\מקור שבו אוכל להעזר... במידה וכן אשמח לקבל .. בברכת בהצלחה לפורום החדש ויום טוב .. מצפה לעזרה... גלעד

stallin

New member
מקווה שיעזור

הספר ´חשיבה המצאתית שיטתית ופתרון בעיות טכנולוגיות´, של ד"ר אלכסנדר צ´רנובלסקי, הוצאת ´קרוננברג ספרות מקצועית´.

rothschild

New member
לא ממש עוזר.... ../images/Emo22.gif

יש לי את הספר ... ועל בסיסו אני עושה את העבודה .. אך מן הסתם אני לא יכול לרשום את הדוגמאות שבו ... אלא הוא רק יכול להסביר לי איך לעשות את זה בצורה הטובה ביותר ... תודה בכל אופן על העזרה .. אשמח לקבל עוד תגובות תודה.. גלעד

roni35

New member
מסקרן אותי

הייתי אצלו בקורס ומצאתי שגיאה באחד הפתרונות שלו בניתי דגם והוכחתי לו מעניין אם הוא תיקן

rothschild

New member
תגובה

הספר נמצא אצלי .... תגיד לי איפה ו... אבדוק את זה ... ו... אם הייתי אצלו בקורס אז... יש סיכוי ש... תוכל לעזור לי ? זה ממש ממש ממש דחוף.. תודה מראש.. גלעד

roni35

New member
עזרה בנוגע למע´

לצערי אני לא מכיר מע´ כגון רובה או מטוס היתה דוגמא לחשיבה אמצאתית בנושא של חוט מאריך + מחבר (CONNECTOR ) של מספר שקעים יש סוג שבו כל השקעים בקו אחד (ישרים כאלו) ויש אחרים שעומדים בשיפוע (הסוג החדש יותר מכיר? יש על זה פטנט (לפי מיטב הבנתי) ע"י סיבוב של שלשת "החורים" (אדמה אפס ארקה) יצרת פטנט הפטנט הוא בזה שע"י סיבוב "החורים" ניתן לחבר את כל "חורי" הפאזה כל "חורי" האפס וכל "חורי" הארקה ע"י פסי מתכת ישרים שימוש בתהליך זה חוסך הרבה כסף ליצרן כמו גם חיסכון בחלקים . מקווה שזה עזר לך ולו במעט

samuel b

New member
תנסה>

באתרי חברה למשל נשק /מטוסים למשל אקדח ברטה ישנם שירטוטים היסטוריה דיאגרמות וכו" מקווה שעזרתי

Swordfish

New member
אוקי, אני מוכן לעזור רק..

תפרט יותר מה אתה רוצה ובאיזה נושא, חומר בעיברית או אנגלית? סקיצות? תרשימים? תוכניות? רעיונות... כמה שיותר לפרט את דרישתך יותר טוב
בהצלחה

rothschild

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא ..../images/Emo8.gif

היי.. ערב טוב .. סליחה על העיכוב .. אבל .. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא .. אז ככה , אני צריך חומר על התפתחות של מערכת לאורך השנים ... למשל, התפתחות של מחשב אישי, נשק, לאורך שנים... והכי חשוב זה שזה יהיה מלווה באיזהו גרף שיתאר זאת .. מקווה שאוכל לקבל ממך עזרה .. תודה מראש.. גלעד

oran2000

New member
שאלה לי אלייך...

איפה הקורס? האם הוא באוניברסיטה הפתוחה? כי אם כן.. אני מכיר את המרצה שלך... הוא קרוב שלי.. אם זה הוא אז אוכל לעזור לך המון

rothschild

New member
תגובה..

זה קורס במכללה והמנחה הוא : "אלכסדר צרנובילסקי" ..

קורס בלי סילבוס?

עם שם כמעט מופרך, זה נשמע כאילו אתה לומד באוניברסיטה קקיונית כמו המרכזי הבינתחומי לבני עשירים בהרצליה או אוניברסיטת מולדובה-ניו-ג´רסי-יוקנעם.

למעלה