עזרה בבקשה!

Oasis Girl

New member
עזרה בבקשה! ../images/Emo3.gif

ברצוני לרכוש קטנוע(חשמלי?)של הונדה הנקרא ג'יירו x . היכן ניתן לקנות אותו? כמה הוא עולה ? יש משומשים? ובאילו צבעים הוא קיים? אשמח אם תענו על שאלות אלו!!! בתודה מראש!!

fazer

New member
הוא לחלוטין לא חשמלי...

הג'יירו מצוייד במנוע 50 סמ"ק (טוסטוסטוס). טלפון אחד קצר להונדה (03-6953162) יענה על שאלותייך. Fazer

fazer

New member
ובקשר לצבעים, הוא בא בלבן, ו...

לבן... ואפשר גם להזמין אחד לבן. בהזמנה מיוחדת ניתן לקבל אותו גם בלבן. (כל זה למיטב ידיעתי כמובן) וכן, יש משומשים, אם כי מעט. Fazer

אהוד א1

New member
מה תודה?

הגי'רו הוא קטנוע 50 סמ"ק של הונדה.בנזין.לא חשמלי.נמכר בשנים 97 (5500 במחירון) ו-99 (7500 במחירון).נמכר מעט,בעיקר לעיריית ירושלים וקצת לת"א.לדעתי רק בצבע לבן.נדיר בשוק ולא נראה לי שמקבל מחיר מחירון.את יודעת שהוא לא ממש קטנוע,כן? מין תלת אופן שיכול להשכיב...

Shlomi TC

New member
ראיתי בירושלים 2 למכירה

במוסך בשם "סופר בייק", זה היה לפני כחודשיים בערך אבל אני מאמין שהם עוד שם.

Titanium

New member
תמיד עניין אותי איך הקטנוע הזה:

זה שהגלגל הנוסף מאט אותו זה ברור, ולכן (ובטח גם מסיבות אחרות) זה בטח כלי איטי להחריד, אבל מצד שני, האם הוא באמת יותר בטוח בסיבובים עבור רוכב לא מוכשר? רציתי לקנות כזה עבור אישתי שיכולה להמיר נסיעת 50 דקות באוטו ב 9 דקות קטנוע איטי (ואני לא מגזים). איך הקטנוע מבחינת אמינות, תחזוקה ושאר ירקות?

אותי תמיד עניין איך הוא פונה...

האם היגוי הפוך עובד גם על תלת גלגלי או שיש צורך לסובב את הכידון לכיוון הפנייה?

fazer

New member
למטב הבנתי יש הבדל...

בין הג'יירו למשולשי גלגלים אחרים (מה שקראו פעם ATC, או קטנועים עם סירות) כיון שהג'יירו (כמו קטנוע רגיל) נוטה לתוך הסיבוב (לפחות חלקו הקדמי) ולכן ההגיון שלי אומר שכן ניתן להפנות אותו עם היגוי הפוך. את משולשי הגלגלים האחרים, לדעתי, מפנים כמו אוטו - כלומר עם היגוי לכיוון הפניה. הסבר קצר - שנשמע לי הגיוני: היגוי הפוך מטרתו להפיל את האופנוע לתוך הסיבוב. ידוע הרי לכולנו שפניה באופנוע כרוכה בהטיה + הפניית כידון, ולפי התאוריה שאני למדתי (תודה גידי) היגוי הפוך גורם להטייה, ואז הכידון חוזר למרכז, או נוטה טיפה לכיוון הפניה, דבר שנותן את השילוב של שני האלמנטים, והאופנוע (קטנוע) מבצע פניה. הג'יירו הרי מבצע את הפניה כמו קטנוע - כשהוא מוטה - ולכן (לדעתי) את ההטיה הזו יגרום היגוי הפוך. בלבלתי את עצמי... Fazer

למעלה