עזרה בבקשה

עזרה בבקשה../images/Emo4.gif

אבל יש לי שאלה מאוד חשובה לפחות בעיני. אני כרגע עובדת בשירות לקוחות כמעט שנה ו4 במהלך הזמן עברתי המון דברים ששברו אותי אבל המשכתי לעבוד שם כי היתי צריכה את הכסף כדי לממן את הלימודים של מזכירות רפואית באחד המכללות באשדוד לפני 3 חודשים סיימתי בהצטיינות. אני ברשותכן אספר לכן את מהלך הדברים מצד שלי ואשמח מאוד אם תעירו לי או תאירו לי איך שתרצו. באוגסוט2007 התקבלתי לעבודה אף אחד לא עזר לי בעבודה לא עזר לעבור חפיפה בקושי יומיים עם כמה שעות ואז זרקו אותי למים המאוד קרים אני שלא היתי מוכנה לכך עשיתי מאוד הרבה פאשלות ואם זאת אף אחד לא ניסה להסביר לי איפה טעיתי ואחרי 4 חודשים פוטרתי. מבלי להיות מודעת לכך כלומר היתי מתקשרת למוקד ופשוט אין משמרות פשוטו כמשמעתו האחמ"ש סינן אותי באופן גורף. אף אחד לא כתב לי מכתב פיטורים או אפילו אמר שאני מופטרת אני לא אמורה לנחש
אחרי חודשים פגשתי ס/מנהל מוקד שאמר שהחליטו לתת עוד צ'אנס. הגעתי ביום ראשון כאילו כלום לא קרה ופתאום אנשים שאלו אותי איך היה בחופשה ואיפה היתי אני פשוט לא הבנתי מה קרה למה הם שואלים אותי את שאלות הללו ואז הסתבר שאחמ"ש הוריד אותי ל5 שעות ליום פעמים בשבוע במקום 8.5 שכול מוקדן עובד אצלנו לפחות פעמים בשבוע. לעיתים החלפתי עובדים שהיו חולים אבל אף פעם לא קיבלתי משמרת ארוכה משלי היחסים עם אנשי חוץ קרי הטכנאים נהיה קשר דוחה וקר פשוט לא נסעו למקום בזמן ואני היתי חוטפת צעקות מאנשים וגם מהנהלה הבכירה. אני לא אמורה להתחנן שהם יצאו לשם אני לא חזרתי בשביל להתחנן אליהם.
התחלתי לחזור מעבודה סגורה בעצמי היה לי קשה לשלוט על עצבים ועל תסכולים היתי לעיתים מוציאה על בן זוג שלי ללא עוול בכפיו (מסכן כמה הוא סבל אז). לעינו דברתי עם אחמ"ש שלי אמרתי לו שאני רוצה יותר שעות עבודה במוקד הוא אמר לי כמו פוליטיקאי משומן אם יהיו לי שעות אתן לך בינתיים עד עצם יום הזה לא קיבלתי יותר מ5 שעות בזכות עצמי ולעיתים כפי שאמרתי החלפתי אנשים שדפקו לו דו"ח ולא באו לעבודה(הרבה פעמים התקשרו אלי בערב לפני ואמרו שמעי X חולה אחמ"ש ביקש שתחליפי אותה) . הטכנאים התחילו לעשות לי בעיות למשל אם היתי עובדת לילה היתי צריכה לאלתר איך להגיע הביתה למרות שהם נסעו עם הרכב של המוקד לא היתה כמעט פעם אחת או פעמים שהם הציעו לקחת אותי או נענו בחיוב לקחת אותי בבית אז ב12 בלילה עמדתי בכביש ראשי ומנסה ל"דוג" לי מונית שתיקח אותי הביתה היה לי הם משפט תגידי לחבר שלך שיקח אותך . לכולם היה ברור כמו שמש שחבר שלי לא מקומי אמרתי לא פעם למנהלים והם אפילו לא התיחסו לזה בצורה שמנהל אמור להתייחס לקחת את העובד לשיחה להסביר לו שבחורה לא אמורה לדוג מוניות בלילה כי היא יכולה להיאנס או להיפגע בפרט עם כול הידיעות המפוקקות שאנחנו שומעים לאחרונה בחדשות. לפני שבועים היתה לי שיחה עם סגן מנהל המוקד שהשיחה היתה צפויה לאחר ואחמ"ש אמר לי שהוא לא מרוצה מתפקוד שלי כמוקדנית. אז לא התבישתי למרות שאני ידועה כמאוד בישנית עם אנשים שאני לא מכירה. הוא התחיל להגיד לי ש"חברים" המוקדנים שלי לא מרוצים מתפקוד שלי כמוקדן וכבן אדם אז אמרתי לו אתה חשוב שאני יכולה לקרוא לאנשים חברים. חברים אמיתיים מספרים את כול אמת בפרצוף כמו החברים שלי בבית ולא מפחדים ממה ואיך אני אגיב לביקורת שלהם חברים אמיתיים לא מרכלים עליך עוד לפני שהעברת את הכרטיס שלך ליציאה לסיום משמרת חברים שלך אמיתיים לא פונים הלאה עם לא מרוצים ממני אלא מנסים לעזור ולתמוך כי לא סתם בן אדם לא מתפקד בידוק כמוהם. ואז הוא אמר שהוא לא מרוצה ממני כמוקדן שאני לא מקלידה פניות של אנשים שאנשים שמתקשרים למוקד תמיד מתלוננים עלי ולא שמע בתקופה של שנה ו4 מילה טובה עלי כבן אדם אז אמרתי לו מעניין למה לא אומרים אולי אתה לוקח בן אדם ולא מעביר שום הכשרה ולו הבסיסית שהוא יכול לעזור לאנשים בצורה יותר טובה אם לא היה את המוקדן שהיה שהסביר לי קצת על קצת על דברים אולי בכלל לא היתי יודעת לעבוד. שטכנאים לא מבינים אותי בקשר בכלל יש לציין שאני מאוד משתדלת אבל הם עושים את עצמם לא שומעים אז בטח שהם לא יבנו לא יקשבו אז אמרתי לו על בעיה של שהם לא רוצים לקחת אותי הביתה בלילה למרות שהם נוסעים עם רכב של העבודה הביתה אני כמובן מבינה אמרתי לו שאנשים הללו מבוגרים ואני מאוד סובלנית איתם אבל הם לא. בכול אופן יש לי כמה שאלות לנושא 1. יש לי הרגשה שמחר אני מופטרת לא שזה מפריע לי כי קיבלתי הצעת עבודה ובן אדם רוצה שאני אתחיל לעבוד אצלו מ1/12 2. מה אני צריכה לדרוש אם מחר הוא מפטר אותי (איזה טפסים ) 3. מה אתן חושבות על סיפור שלי 4. האם אתן יודעות מקום בו ניתן למצוא עבודה במזכירות רפואית באשדוד והסביבה את רחובות תודה לכול מי שהיתה סובלנת וסבלנות לקרוא את הודעה וגם להשיב לי

היי

1. אם את מרגישה שתפוטרי ובמילא יש לך מקום אחר. אז את במצב טוב. 2. מכתב פיטורין. 3. שהיית צריכה לעזוב ממזמן. 4. ממש לא. וזה לא שייך לפורום הזה.

ronenr123456

New member
../images/Emo188.gifעבודה אחרת

מגיע לך מקום עבודה טוב יותר נשמע מקום דוחה

למעלה