עזרה בבקשה

«Nitzan»

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo4.gif

היי שמי ניצן ואני בת 18. לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין חבר שלי ומאז יש לי דלקות בשתן כל חודש או אפילו פחות. מחודש מרץ או פברואר היו לי ארבע דלקות. הלכתי לרופאה והיא נתנה לי אנטיביוטיקה. האנטיביוטיקה עוזרת, אני לוקחת אותה שבוע אבל אחרי שבועיים זה חוזר. זה כאבים בלתי נסבלים שאני מוצאת את עצמי לילה שלם בשירותים רועדת, משלשלת, ועם תחושה שבא לי להקיא. דודה שלי רופאה והיא אמרה לי לקחת קבוע אנטיביוטיקה לפני כל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין. רציתי לשאול אם יש תרופות שבאמת עוזרות, שיכולות להפחית את הכאב, משהו?? אני בחוסר אונים. אתמול הרגשתי שזה מתחיל וזה כל כך קשה לדעת שאני הולכת לסבול לילה שלם ואין לי מה לעשות עם זה. חשוב לציין שאני ממש שומרת ונקייה. אחרי כל פעם אני הולכת לעשות פיפי אני מנקה עם מגבונים ולוקחת כל יום כדורי חמוציות.

עוז46

New member
לא כל כך פשוט

ברוכה הבאה, אבל לפי התאור שלך זה לא סיפור קצר, של זבנג וגמרנו. סביר שהאנטיביוטיקה לא תעזור במקרא זה, ורצוי לקחת יחד אם האנטיביוטיקה גם פרוביוטיקה להצלת הפלאורה של המעים. יחד אם זאת ממליץ להגיע למטפל ברפואה משלימה לבדיקה מקיפה והתאמה. וכן יש הרבה מה לעשות, אבל לא דרך הניחוש. וחמוציות עדיף לשתות- ממקור ראשון. אולי עד ש.. תה רוזמרין יכול לעזור טיפונת. וקצח הגינה- הגרגרים השחורים האלה שעל הלחם, כפית קצח טחונה ליום, ואם את לא מפחדת משום אז כן, שום.

0 אור 0

New member
הדודה שלך שתהיה בריאה

לא יודעת מתי היא למדה רפואה, אבל הרופאים של היום יודעים שלהשתמש בצורה כזו באנטיבוטיקה לא רק מזיק לך באופן מיידי, אלא גם יגרום לכך שהחידקים יפתחו עמידות, ואז מה נעשה נגד דלקת בדרכי השתן שאין נגדה אנטיביוטיקה שעובדת?? את צריכה קודם כל לטפל בעצמך לשיקום נזקי האנטיביוטיקה באמצעות תקופה של לקיחת פרוביוטיקה חזקה כמות וסוג החידקים ורצוי שיהיו מקופסלים) למניעת הדלקת תרופת סבתא היא לשתות הרבה חמוציות והרבה מים, אבל כפי שאמרו מעלי, לא בטוח שאת במקום שתרופת סבתא מספיקה. צריכה ללכת להרבליסט או נטורופת שמטפל גם בצמחי מרפא, שיתאים לך פורמולה לחיזוק מערכת השתן, ואולי שטיפה למערכת לשימוש לאחר קיום יחסי מין. בהצלחה

0 אור 0

New member
ושכחתי משהו חשוב

גם אם הסימפטומים אותו דבר, צריך כל פעם לבדוק , כי לפעמים בגלל האנטיביוטיקה מתפתח זיהום פטרייתי במערכת השתן שמרגיש בדיוק כמו דלקת (צריבות ותכיפות במתן שתן) , אבל הטיפול בו בדיוק הפוך - בשום אופן לא אנטיביוטיקה!!! לזיהום הזה החמוציות לא ממש מזיקות אבל בטח לא מועילות - אבל יש צמחים אחרים שכן עוזרים ואולי גם צריך לנקות את הגוף עם דיאטה לקנדידה.

עוז46

New member
אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב

אבל אני חושב שהבעיה מתחילה במערכת העיכול. ושם הבעיה האמיתית. עצם קיום יחסי מין מעביר עם נוזלי הגוף את הפיטריה/ חידק למערכת המין. ובכל זאת לא לוותר על חדוות היצירה, והנעות לא צריכות להפוך לסבל. אז לקחת ברצינות את כל מה שמפריע לאיכות החיים שלך ולטפל בו ברצינות. ובוקר מקסים לכולנו

למעלה